Onzichtbaar deurbeslag voor alle binnendeuren

De deurlijsten, scharnieren, schuifdeurbeslag en plinten van ARLU zorgen voor een strak interieur, met onzichtbaar ingewerkte draai-, pivot- en schuifdeuren. Dat ‘invisible concept’ vormt de rode draad in het productassortiment dat de lading dekt voor alles wat met ‘opening doors’ te maken heeft.

Glazen schuifdeuren

Droom je van een kamerhoge, glazen schuifdeur in je interieur? Dan zie je voor het strakst mogelijke resultaat natuurlijk het liefst niets dan glas. In dat geval is het punch schuifdeurbeslag een optie, want daarvan kan zowel het loopprofiel als de glasklem onzichtbaar in het plafond weggewerkt worden. En dat terwijl de glazen schuifdeuren altijd in de hoogte regelbaar en steeds perfect demonteerbaar blijven.

 

Tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

Tegelijk is er even goed een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur of in een (glazen) wand. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kg zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 mm. Optioneel uitgerust met een ‘soft-close’ en ‘soft-open’ systeem, remt de glazen deur zowel bij het sluiten als bij het openen automatisch af.

Bron: ARLU
Deel dit artikel:
Contacteer ARLU
Onze partners