Onzichtbare scharnieren voor stijlvol hoofdkantoor van Agristo

Het nieuwe hoofdkantoor van aardappelverwerker Agristo, gelegen in Wielsbeke (België), vormt een opvallende verschijning. Het gebouw valt op door zijn architectuur met organische vormen en goudkleurige accenten, gecombineerd met een warm en uitnodigend interieur. Een sleutelcomponent in het creëren van deze huiselijke sfeer zijn de onzichtbare scharnieren van ARLU, zorgvuldig gekozen door OYO Architects.

Het centrale atrium van Agristo's nieuwbouw is niet alleen een plek voor het ontvangen van klanten en het verwelkomen van potentiële medewerkers, liefkozend 'Potatoholics' genoemd. Het dient ook als een ruimte voor lokale gemeenschapsactiviteiten. Het design van het moderne kantoorgebouw weerspiegelt Agristo's familiale karakter en internationale ambities, waarbij hout en planten een warme en natuurlijke omgeving creëren.

Oog voor esthetiek en naadloze overgangen

Vanaf het begin van het project lag de focus op esthetische meerwaarde, zowel in de architectuur als in de interieurafwerking. OYO Architects koos voor onzichtbare scharnieren van ARLU om een strakke, elegante uitstraling te realiseren. Deze scharnieren zorgen ervoor dat de overgang tussen houten kasten, muren en deuren naadloos verloopt zonder de visuele verstoring van traditionele scharnieren. Het resultaat is een esthetisch coherent en rustgevend interieur.

Invisible neo: design in deurbeslag

De Invisible NEO van ARLU is een 3D-regelbaar scharnier dat niet alleen esthetiek biedt, maar ook functionaliteit met een een openingshoek van 180 graden voor maximale bewegingsvrijheid. Beschikbaar in elf kleuren, biedt de Invisible NEO een perfecte match met elk interieur, ondersteunend zowel linkse als rechtse deuren, en draagt bij aan een naadloze integratie in elk designconcept.

Bron: ARLU
Deel dit artikel:
Onze partners