Oproep bva: breng eigenheid van jullie team in beeld

Heb jij als bureau dingen anders aangepakt door de crisis? Welke weg richting verantwoorde baukultur voor morgen zijn jullie ingeslagen? Beroepsvereniging voor architecten bva wil het graag weten en roept jullie op om het in beeld te brengen.

Meer dan ooit veranderen nieuwe maatschappelijke uitdagingen de dagelijkse architectuurpraktijk. De huidige crisis dwingt ons sneller dan verwacht alles anders aan te pakken: inhoud, organisatie, aanpak. Elk zoekt zijn eigen weg naar een verantwoorde baukultur voor morgen.

BVA heeft bijzondere interesse voor die eigen(zinnige) weg en wil die graag in beeld brengen, zonder de diversiteit tekort te doen.

Hoe zien die nieuwe architectenteams eruit en welke sfeer vinden we in hun werkateliers? Hoe werken verschillende disciplines samen en hoe zijn cliënten hierin betrokken?

BVA roept jullie allemaal op om de eigenheid van jullie team te demonstreren aan de hand van zelfgemaakte korte filmpjes. Die zal bva op zijn website posten, waar elke deelnemer een jaar lang onder eigen logo zijn eigen plaats krijgt.

Doe je mee? Ben je creatief, grappig en zelfrelativerend of liever ernstig belerend en een beetje saai? Allemaal prima, wees vooral jezelf. Een creatief beeld, een Instagram story? Bezorg bva een kort filmpje van maximum 3 minuten, GSM - kwaliteit is voldoende. Inzendingen mogen verstuurd worden naar info@bvarchitecten.be.

Bron: bva

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage