Oproep voor Belgische Energie- en Milieuprijs 2013

Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs al meer dan 1.350 Belgen gelauwerd die, hetzij individueel hetzij met hun organisatie, meebouwen aan een duurzame toekomst op lokaal, regionaal of nationaal vlak. U bent een architect, een ingenieur, een bedrijf, een gemeente, een instelling, een school, een jeugdcentrum ..? U hebt een realisatie, een initiatief of een project op het gebied van milieubescherming of energiebesparing? Schrijf U meteen in via www.eeaward.be.
Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs al meer dan 1.350 Belgen gelauwerd die, hetzij individueel hetzij met hun organisatie, meebouwen aan een duurzame toekomst op lokaal, regionaal of nationaal vlak. U bent een architect, een ingenieur, een bedrijf, een gemeente, een instelling, een school, een jeugdcentrum ..? U hebt een realisatie, een initiatief of een project op het gebied van milieubescherming of energiebesparing?De laureaten van de Belgische Energie- en Milieuprijs 2012


Schrijf U meteen in via www.eeaward.be en dien uw dossier uiterlijk 02 april 2013 in en maak kans op een van de 13 trofeeën die worden overhandigd tijdens de prestigieuze huldiging die doorgaat op 05 juni 2013 in Tour & Taxis.
Deel dit artikel:

Onze partners