Optimaliseer binnenruimtes met divina glazen scheidingswanden en deuren

Met divina architecturale glaswanden en deuren van Arlu hou je – dankzij de talrijke configuraties – alle opties open om interieurs in te delen. Aan licht hoef je daarmee niets in te boeten en de aluminium structuur zorgt voor een verfijnde look die in elke woning, kantoor, hotel of restaurant tot z’n recht komt. Een vaste wand, geïntegreerde (dubbele schuif- of draai)deur, hoeken of afgewerkte zijkanten: alles kan.

Geïntegreerde draai- of schuifdeur

Divina helpt je praktische en architecturale meerwaarde eenvoudig samen te brengen op maat van elk project. Ruimtes kunnen afsluiten zonder de visuele connectie ertussen te moeten opofferen? Dat kan perfect met een ingewerkte glazen deur. Divina gaat op dat vlak een hele stap verder dan de bestaande oplossingen. De onzichtbaar geïntegreerde, 3D regelbare tyo-scharnieren en het volledig ingewerkte magnotica pro-magneetslot dragen bij aan het strakke design met een geïntegreerde draaideur. Met het loopprofiel ingewerkt in het plafond, een onzichtbare ondergeleider en profielen die exact even breed zijn als die van de divina glaswand, zit ook een glazen schuifdeur naadloos in de wand verwerkt.

Eindeloos configureerbaar, op maat personaliseerbaar

Met ook hoek- en eindprofielen in het assortiment levert divina je een eindeloos configureerbaar systeem op om ruimtes op te delen met een glazen wand op maat. Zo kan je divina wanden zelfs 90 graden koppelen of er volledige kamers mee maken. Het eindprofiel vormt dan weer een perfecte afwerking van vrije zijkanten. En extra rasterprofielen kleef je heel eenvoudig waar je dat wil om een glaswand visueel verder op te delen. Verkrijgbaar in 3 standaardkleuren (zwart, wit of grijs), 8 extra kleuren op aanvraag of zelfs volledig op maat van je project, voeg je ten slotte op een subtiele manier de juiste kleur toe aan je ontwerp.

Red Dot Product Award

Divina werd bekroond met een Red Dot Product Award. De jury was vooral onder de indruk van de meerwaarde van dit scheidingswandsysteem om ruimtes makkelijk, snel en kwalitatief op te delen en tegelijk toch naadloos met elkaar te verbinden.

Divina in cijfers

  • Slanke aluminium profielen van 35 mm breed
  • max. hoogte 3.000 mm
  • max. breedte 6.000 mm (1.500 mm per kader)
  • max. deurbreedte 1.000 mm
  • combineerbaar met gehard glas van zowel 8 als 10 mm dik
  • combineerbaar met gelaagd glas van zowel 44.2 als 55.2 mm dik
Bron: Arlu
Deel dit artikel:
Onze partners