OUTSTEEL DOOR CHEMINÉES POUJOULAT: aantrekkelijke bekleding voor warmtepompen

Volledig, gedeeltelijk of een eenvoudige "kap", de verschillende modellen in het OUTSTEEL gamma kunnen aangepast worden aan elk model warmtepomp of airconditioningsysteem, voor alle smaken en budgetten.

De producten in het assortiment zijn esthetisch aantrekkelijk en echt eleganter dan de unit zelf, geplaatst in de tuin. Of het nu gaat om slecht weer, onopzettelijke stoten of de veiligheid van kinderen, de stalen afdekkingen van OUTSTEEL zijn bestand tegen de schade die veroorzaakt kan worden door regen, hagel, UV-stralen en gebladerte. Zonder beschutting en bescherming staat de buitenunit bloot aan schokken die de werking kunnen verstoren.

ZES MODELLEN VOOR DRIE SOORTEN BEKLEDING

Het concept van de volledige omkasting bestaat uit :

  • een aan de muur bevestigde basis, met een schuifsysteem om de afstand tot de muur aan te passen, afhankelijk van de grootte en diepte van de warmtepomp,
  • voor- en zijpanelen om de warmtepomp esthetisch te verbergen en toch een maximale luchtcirculatie mogelijk te maken,
  • een optionele onderkant om de installatie te verbergen wanneer deze zich op hoogte bevindt (bijvoorbeeld aan een gevel), speciaal ontworpen om water door te laten,
  • een achterpaneel en pootjes om een losstaande installatie op de grond te verbergen,
  • verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Het BROUSSE-model is geïnspireerd op de gebogen lijnen die doen denken aan hoge grassen. De lichtheid van planten is de inspiratiebron voor deze volledige omkasting met een opengewerkt ontwerp dat gemakkelijk te integreren is en waar je gemakkelijk mee kunt leven. Verkrijgbaar in 2 afmetingen:
- S : 925 x 700 x 471 mm
- M : 1 025 x 750 x 521 mm
En in 4 modieuze kleuren: zwart, grijs, bruin of gebroken wit.

De geperforeerde voorkant van het model BUBBLES doet denken aan bruisende bellen. Dit model heeft de snelste en eenvoudigste toegang tot het apparaat op de markt, dankzij de afneembare fronten voor eenvoudig onderhoud. Het is verkrijgbaar in 3 maten:

Wandmodel
- S : 850 x 716 x 470 mm
- M : 950 x 766 x 520 mm
- L : 1 050 x 866 x 550 mm

Losstaand vloermodel
- S : 850 x 784 x 470 mm
- M : 950 x 834 x 520 mm
- L : 1 050 x 934 x 550 mm

Naast de 4 effen basiskleuren is het model BUBBLES verkrijgbaar in een tweekleurige versie in gebroken wit en grijs.

Het model VÉNITIAN is geïnspireerd op Venetiaanse lamellen. Met zijn zachte lijnen en bovenblad in houtlook zal VÉNITIAN uw decoratie verwelkomen en u de warmtepomp of airconditioning die eronder verborgen zit doen vergeten. Het is verkrijgbaar in 3 maten:

- S : 925 x 775 x 471 mm
- M : 1 025 x 825 x 521 mm
- L : 1 125 x 925 x 571 mm

Het bovenblad: ondersteunt tot 15 kg. VÉNITIAN is verkrijgbaar in 4 basiskleuren: gebroken wit, grijs, zwart of groen.

Het model COLORS wordt op maat gemaakt en houdt het midden tussen een volledige bekleding en een afkapping. Het is verkrijgbaar in 3 maten (S, M en L) en is in de hoogte verstelbaar. Met een knipoog naar het dak, bestaat COLORS uit dakpannen die op een zwart metalen frame worden geplaatst en die kunnen worden gemengd in 4 tinten groen en grijs, als een patchwork, om een samenhangend geheel te creëren volgens de kleuren en de smaken van eenieder.

3 beschikbare afmetingen:
- S > 6 tegels : 928 x 660 x 600 mm
- M > 8 tegels : 1 212 x 660 x 600 mm
- L > 10 tegels : 1 497 x 660 x 600 mm
In hoogte verstelbaar model: van 660 tot 810 mm (in stappen van 30 mm)

Het COVER-model is ontworpen om de buitenunit af te dekken en te beschermen tegen weersomstandigheden (UV, regen, wind). Verkrijgbaar in een formaat van 930 x 696 mm en in 4 basiskleuren (gebroken wit, grijs, zwart of groen), biedt dit instapmodel een oplossing voor alle budgetniveaus.

Het CAP-model maakt het assortiment compleet: het is geavanceerder qua afwerking en mechanische sterkte, met poten voor verankering aan de vloer of rechtstreeks aan de muur. Het uiterlijk is iets anders, met een product dat uit 2 delen bestaat.

TOEGANKELIJKE, EENVOUDIG TE INSTALLEREN PRODUCTEN

Alle OUTSTEEL-modellen zijn eenvoudig te installeren. Ze kunnen worden geïnstalleerd door de vakman of door de consument zelf. Bij elk model warmtepomp- en airconditioning-bekledingen worden gedetailleerde installatie-instructies geleverd om u stap voor stap door het proces te leiden.

Bron: Poujoulat
Deel dit artikel:

Contacteer Poujoulat BeLux

Onze partners