Pak uit met jouw renovatie: schrijf je in voor de Renovatiedag 2020

Op zondag 26 april organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren een nieuwe editie van De Renovatiedag. Tijdens deze openhuizendag zwaaien ontwerpers de deuren van hun renovatieproject(en) open voor toekomstige verbouwers. Architect en zin om uit te pakken met een gerealiseerde verbouwing? Inschrijven met een project kan nog tot en met 10 februari.

Heel wat (interieur)architecten zetten dagelijks in op renovaties. En dat levert een schat aan boeiende architectuur op. De Renovatiedag richt daarom een namiddag lang de spotlights op deze verbouwingen. En er is meer. Naast het gebouw zelf staan ook de mensen die het project tot een goed einde brachten – de ontwerpers, de bewoners – centraal.

Bezoekers krijgen het verhaal achter al deze gerealiseerde dromen uit de eerste hand te horen. Voor (interieur)architecten is de Renovatiedag de ideale gelegenheid om hun visitekaartje af te geven. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die hen op het lijf geschreven is. De vorige editie van de openhuizendag bracht 7.000 geïnteresseerden op de been.

 

Jouw architectuur in de kijker?

Architect of interieurarchitect? Inschrijven kan nog tot en met 10 februari. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

 

Alle info en inschrijven: www.renovatiedag.be/deelnemer

Bron: NAV
Deel dit artikel:

Onze partners