Pallazzo introduceert lamellen terrasoverkapping

Pallazzo introduceert de Pallazzo Lounge, de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo Lounge heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee de gebruiker zelf het lichtinval kan bepalen.

Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

 

 

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning, zowel modern als landelijk.

De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken.

Pallazzo Lounge kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

 

 

Eindeloos combineren

Pallazzo Lounge is eenvoudig te combineren met Pallazzo Invigo: deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen  bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Alle terrasoverkappingen van Pallazzo zijn voorzien van de vereiste CE certificering en Individuele statische berekeningen. Met oog voor detail zijn afwatering en bevestigingsmaterialen volledig weg gewerkt. Naast de kwaliteit van de materialen, wordt er veel aandacht besteed aan het coaten van de producten. Alle producten van Pallazzo zijn voorzien van Qualicoat certificering en worden geleverd met 10 jaar verzekerde garantie op coating.

Bron: Pallazzo
Deel dit artikel:
Onze partners