Peggy Winkels nieuwe partner van De Gregorio & Partners

Het architectenbureau De Gregorio & Partners uit Hasselt, opgericht in 1980 door Alfredo De Gregorio, gaat samenwerken met Peggy Winkels.
Het architectenbureau De Gregorio & Partners uit Hasselt, opgericht in 1980 door Alfredo De Gregorio, gaat samenwerken met Peggy Winkels. Met Peggy Winkels neemt DG&P een bekwame medewerkster op in haar harde kern. Ze heeft veel ervaring en ze kent het bureau door en door. Tevens is ze, sedert 1995, assistent-docent aan de KULeuven.


Peggy Winkels

Deze samenwerking is een tweede stap in het structureel verbinden van sleutelpersonen aan het bureau. In 2006 werd het partnership van Serge Bosmans en Tensy Vanherle al gevestigd.


Links Serge Bosmans en rechts Tensy Vanherle

Binnen de nieuwe partnergroep heeft eenieder zijn speciale vaardigheden en interesses. Serge Bosmans is sterk in productiebeheer en –organisatie en beheerst de technische en juridische aspecten van grote complexe projecten, zowel private als openbare. Tensy Vanherle is sterk in toegepast ontwerp, met veel materiaalkennis en een geraffineerd gevoel in de toepassing ervan. Peggy Winkels heeft de nodige kennis om architectuur in een groter geheel te plaatsen en de ervaring om die kennis met de vele spelers in het architectuurveld te delen.

Dit versterkt partnership zal het partnermanagement met andere architecten waarmee intens wordt samengewerkt, zoals Antonio Citterio, Baumschlager & Eberle, Conix-archtecten, e.a. sterk ten goede komen.

DG&P creëert met dit nieuwe partnership de garantie om complexe projecten op lange termijn aan te sturen en vorm te geven.


Alfredo De Gregorio
Deel dit artikel:
Onze partners