Poujoulat stelt nieuwe generatie rookkanalen voor

Poujoulat heeft een uniek rookkanaal ontwikkeld en op de markt gebracht. "Efficience" bestaat uit een driewandig rookkanaal waarbinnen de verbrandingsluchttoevoer en de rookgasafvoer via het zelfde rookkanaal passeren.

Binnenin is één sectie met steenwol gevuld. Dat zorgt voor een veilig trekkend rookkanaal. Een andere sectie zorgt voor de aanvoer van de verbrandingslucht.

Het systeem Efficience is verkrijgbaar in een volledig gamma. Dat bestaat uiteraard uit het rookkanaal zelf, voor en installatie binnen of buiten het gebouw, met drie afwerkingsniveaus van de buitenwand: roestvrij staal, gegalvaniseerd of geverfd. Daarnaast zijn er de steunaccessoires en dakafwerkingen, alsook de aansluitelementen en andere accessoires.

 

Design

Poujoulat hecht bijzonder veel aandacht aan het design van zijn producten zodat deze kunnen worden geïntegreerd in een architecturale omgeving. Efficience is dan ook elegan en discreet. Het is ontwikkeld voor nieuwbouw en renovatie, zowel binnen als buiten. Het kan geleverd worden in elke gewenste RAL-kleur en is compatibel met de verschillende gamma's dakuitgangen van Poujoulat.

Deel dit artikel:

Contacteer Poujoulat BeLux

Onze partners