Prefab badkamers in polyester voor de zorgsector

Baudet Benelux stelt op Healthcare zijn systeem voor van prefab badkamers. De zorgsector vormt immers een steeds belangrijke doelgroep voor deze oplossingen.

Baudet Benelux stelt op Healthcare zijn systeem voor van prefab badkamers. De zorgsector vormt immers een steeds belangrijke doelgroep voor deze oplossingen.

Baudet Benelux bestaat 3 jaar en vormt een filiaal van Baudet s.a. Frankrijk. Het bedrijf richt zich met zijn totale prefab badkameroplossingen sterk op de zorgsector. De panelen van de badkamers zijn naadloos en waterdicht met elkaar verbonden.  Bovendien zijn de hoeken afgerond.  Dat zorgt voor een groot onderhoudsgemak. Verder hebben de modellen voor zorginstellingen heel wat opties, zoals de drukknop voor zorgoproep, de bewegingssensor voor de verlichting en een luik om vanuit de slaapkamer gebruik te maken van de wastafel.  Dat is erg praktisch voor het wassen van bedlegerige bewoners. 
De badkamers hebben de juiste afmetingen om er gemakkelijk met een rolstoel te manoeuvreren.
Hun vloer is geïntegreerd met die van de slaapkamer, volledig horizontaal of via een lichte helling, maar zonder drempel.

 

Nieuwbouw en renovatie

De badkamers van Baudet zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het verschil is dat de badkamers bij nieuwbouw doorgaans vooraf volledig gemonteerd worden.  Bij renovatie is dit onmogelijk, omdat je alleen de afzonderlijke onderdelen doorheen bestaande deuren, ramen of lichtkokers kunt transporteren.

Met het gamma volledige prefab badkameroplossingen in polyester richt Baudet zich vooral op de overheids- en zorginstellingen, maar Baudet Benelux is ook erg actief in de hotelsector, universiteiten en tijdelijke woonunits. 
Waar in de zorginstellingen onderhoudsgemak centraal staat, verwachten de hotels daarenboven ook een design touch. 
Die kan Baudet hen aanbieden met een ruim aanbod accessoires zoals teakhouten vloeren of design kraanwerk. 
    


 

Deel dit artikel:
Onze partners