Premium outdoor living merken slaan de handen in elkaar voor Salone del Mobile

Renson verenigt de krachten met premium outdoor living merken Coco Wolf (duurzaam buitenmeubilair), Cosapots (handgemaakte bloempotten en plantenbakken) en Cubic (high-end buitenkeukens) voor Salone del Mobile 2024. Op stand A15 in paviljoen 5 zorgen ze voor een totaalervaring op het vlak van buitenleven.

Renson - amani

Puur comfort, architecturaal design en innovatieve techniek: Renson ontwierp Amani met passie en met de ambitie om buiten leven naar een hoger niveau te tillen. Bij het ontwikkelen liet de fabrikant zich inspireren door de natuur. Amani biedt beschutting voor de momenten die je buiten spendeert zodat je er comfortabel kan ontspannen, op elk moment en op jouw manier. Met eindeloze personalisatiemogelijkheden stem je elke buitenruimte af met de wensen. Het geheim? Het doordachte modulaire platform die unieke configuratie mogelijk maakt.

De optimale integratie van technieken en de onzichtbare bevestigingen dragen bij aan de visuele harmonie die Amani nastreeft. En dat nodigt uit om te spelen met vormen, lijnen en texturen. De Amani-structuur laat toe om de plaatsing van de kolommen vrij te kiezen en uitkragingen toe te voegen als stijlvolle luifels. Bovendien personaliseer je de uitstraling van de buitenleefruimte met een brede waaier aan kleuren en afwerkingen. Zo wordt Amani een waardevolle toevoeging aan bestaande architecturale concepten. Voeg de gewenste verlichting toe en combineer tot vier wandinvullingen aan elke zijde: doekzonwering, gordijnen, wandbekledingen, vouw- en schuifpanelen.

Dieter Maes, CEO Renson outdoor living: "De synergie tussen onze merken brengt Amani helemaal tot leven. Samen bewijzen we hoe duurzaamheid, innovatie, luxe, comfort en architecturaal design elkaar perfect kunnen vinden als het gaat over het moderne buitenleven."

Coco Wolf

Coco Wolf pakt uit zijn bestsellers collecties: Largo, Porto en Coronet. Maar ook nieuwe modellen uit de Tamarindo collectie krijgen hun plekje.

Carolina Iglesias, Head of Marketing bij Coco Wolf: "Met deze samenwerking vieren we duurzame luxe en innovatie op het vlak van outdoor living. Het is een unieke kans voor ons om te tonen hoe stijl en duurzaamheid mooi samenkomen in het design van buitenmeubilair."

Cosapots - handgemaakte designpotten

Op Salone del Mobile onthult Cosapots, een merk van het Belgische The Pots Company, een deel van zijn nieuwe collectie stijlvolle en handgemaakte bloempotten en plantenbakken. Het merk Cosapots biedt ook grote formaten aan, met een licht gewicht. Met enkele nieuwkomers pakken ze tijdens Salone del Mobile nog grootser aan. Mondo, Roco, Lofto of Orbo: ook deze nieuwe modellen zijn handgemaakt en verrassend licht qua materiaal. Ideaal om van je buitenruimte en echte oase van rust te maken.

Nicolaes Devriendt, Art Director Cosapots: “We zijn trots en enthousiast om dit partnership aan te gaan. Het is mooi om te zien hoe onze Mondo- en Orbo-collectie in combinatie met de producten van onze partners het outdoorlivingconcept naar een hoger niveau tillen.”

Cubic 

CUBIC, specialist in buitenkeukens, pakt uit met een gloednieuw keukenelement: BAR IN A CUPBOARD’ buitenbar. Het buitenbarconcept zit opgeborgen in een compacte, moderne kast. Deze kast bevat een ruime bar met planken, lades en een werkblad dat voldoende ruimte biedt voor drankjes en accessoires. In de vier kastdeuren vind je extra ruimte voor glazen. De ledverlichting binnenin garandeert een goed overzicht, tot in de late uurtjes. Daarnaast zijn er ook twee stopcontacten in de barkast geïntegreerd voor de ijsmachine of de mixer. Dankzij de gesloten deuren blijft alles beschermd tegen vuil, weer en wind tot het volgende outdoormoment.

Naast zijn unieke buitenbar pakt CUBIC tijdens Salone del Mobile ook uit met een nieuw ontwerp voor zijn hoogwaardige buitenkeukens, dat tegelijk ook beschikbaar zal zijn voor de ‘Living’ collectie: een puristisch meubel met glazen deurtjes achter de bekleding en indirect licht. Naar CUBIC gewoonte zijn de glazen elementen 100% waterbestendig en zijn die ook bestand tegen vorst.

Melissa Kalmund, Marketing Representative bij Cubic: “Renson, Coco Wolf en Cosapots houden er hetzelfde doel op na als wij bij Cubic: we willen trendsetter zijn in outdoor living. Stijlvol en luxueus. Samen staan we sterk.”

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Onze partners