Radiatoren uit aluminium en stof op BATIBOUW

De Orimono is de nieuwste toevoeging aan het gamma Van Marcke Collection. Dit assortiment bestaat uit luxueuze en innoverende producten die getuigen van uitzonderlijke creativiteit en vakmanschap. Orimono, een unieke radiator uit aluminium en stof, zal te zien zijn tijdens BATIBOUW.

Traditioneel worden radiatoren gemaakt van koude materialen zoals roestvrij staal, aluminium of gietijzer. Marco Taietta, de designer van de Orimono wou met zijn ontwerp verder gaan dan deze traditionele materialen. Daarom koos hij voor de unieke combinatie van aluminium en stof. De Orimono bestaat uit een aluminium frame dat bekleed wordt met de Japanse Kvadrat-stof. De naam van de radiator – Orimono – is de Japanse vertaling van het woord textiel. Het garen van deze stof zijn gemaakt uit 90 % natuurlijke wol en 10 % nylon.

De Orimono heeft een warme uitstraling dankzij zijn ongewone vorm en eigentijdse textuur. De radiator is verkrijgbaar in discrete en tijdloze kleuren zoals salie, baksteen en saffraan in combinatie met een wit frame. Daarnaast is deze ook verkrijgbaar in modernere, meer industriële tinten zoals blauw of asgrijs, gecombineerd met een antracieten frame. De Orimono is beschikbaar in hydraulische en elektrische versie en heeft een diameter van 1400 mm.

Deze nieuwe radiator volgt naadloos de trend dat onze woning en de inrichting ervan steeds meer een weerspiegeling zijn van ons karakter en onze stijl. Hij is de volgende stap in de ultieme belevingssensatie op vlak van warmte en design.

Prijs: € 3569,5 ( incl. 21% btw)

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage