RenoStone van Knauf maakt snellere en goedkopere vernieuwing van bestrating mogelijk

Bij renovaties is het vaak een must om ook de bestrating stevig onder handen te nemen. Opbreken en vernieuwen lijkt vaak de enige oplossing. Met Knauf RenoStone kan nagenoeg hetzelfde effect bereikt worden door kleuring en impregnering.
Bij renovaties is het vaak een must om ook de bestrating stevig onder handen te nemen. Opbreken en vernieuwen lijkt vaak de enige oplossing. Knauf heeft zopas een nieuwe reeks producten gelanceerd waarmee nagenoeg hetzelfde effect bereikt kan worden door kleuring en impregnering.
 
Klinkers en betonstenen van tuinpaden, terrassen, opritten, carports, enz. zijn na verloop van tijd aan vernieuwing toe. Ze verouderen of zijn bedekt met mos, algen, olievlekken of andere onzuiverheden.


Knauf introduceert de nieuwe productenrange RenoStone, een compleet systeem voor het kleuren door impregnering, het reinigen en het onderhouden van klinkers en betonstenen. Daardoor is het volgens Knauf niet meer nodig tijd, werk en energie te steken in de volledige vernieuwing van de bestrating.

Het RenoStone gamma bestaat uit drie verschillende producten. RenoStone Cleaner is een universeel reinigingsmiddel om de bevuilde ondergrond zuiver te maken of deze voor te bereiden voor de volgende werkzaamheden. RenoStone Color is een kleurimpregnering voor klinkers en betonstenen. RenoStone Color is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en geeft de bestrating een nieuw effect en een zelfreinigende eigenschap. Renostone Cover is een transparante impregnering voor een langdurige bescherming van de ondergrond.
Deel dit artikel:
Onze partners