Renson, de ‘Solmate’ voor een lekker frisse woning

Is het op warme dagen niet uit te houden van de warmte op kantoor? Op de trein? Of in de klas? Gelukkig hoef je thuis niet hetzelfde lot te ondergaan. De slimme screens van Renson regelen alles automatisch voor je, zonder dat je daar omkijken naar hebt.

HOU BINNENSHUIS STEEDS HET HOOFD KOEL, OOK IN DE ZOMER

Doekzonwering houdt de zon buiten en zorgt zo voor een aangename temperatuur binnenshuis. Tenminste, wanneer je je screens op de juiste momenten neer laat. Niet mogelijk als je er zelf niet aan denkt? Dat dacht je maar! Dankzij Renson kan je screens volautomatisch aansturen. Het resultaat? Op warme dagen kom je telkens thuis in een lekker frisse woning.

  • Slimme, zelfregelende screens door de unieke automatische Solmate sturing
  • Hyper gepersonaliseerd, op maat van je woning, ruimtes, leefpatroon en ingestelde comfortniveau
  • Individueel te overrulen wanneer en waar jij het maar wilt
  • Zonder extra sensoren


RENSON SOLMATETM HOUDT REKENING MET JOUW VOORKEUREN

De unieke Solmate sturing, samen met de Somfy TaHoma uit de Renson Connect Pack, maken het mogelijk om de screen volautomatisch en slim aan te sturen. Aan de voorkeuren van de bewoner én de meest actuele cloud data heeft de Solmate daarvoor genoeg. Zonder sensoren voor buitentemperatuur of zonnestraling en zonder extra domoticasysteem kan je zo bij renovatie of na-installatie, alsook nieuwbouw je screens slim aansturen. Toch houd de gebruiker de touwtjes steeds in handen: hij/zij kiest op welke dagen, op welk tijdstip én voor welke ruimtes hij/zij de zonwering automatisch bediend wil hebben.

Bron: Renson
Deel dit artikel:

Contacteer Renson

Onze partners