Renson Group presenteert nieuwe productlijn op Architect@Work

Op Architect@Work onthult Renson Group enkele innovaties waaronder de Divina glaswanden en -deuren, Linarte Wood en het eSafe Wall systeem. Divina glaswanden en deuren van Arlu bieden flexibiliteit en verfijning, terwijl Linarte Wood Design de warmte van hout combineert met de duurzaamheid van aluminium. Daarnaast biedt het modulaire pakketbrievenbussysteem Wall van eSafe een slimme oplossing voor meergezinswoningen. Twee van deze producten werden bekroond met prestigieuze designawards, waaronder de Red Dot Product Award en de iF Design Award 2023.

Linarte wood design: aluminium gevelbekleding met de looks van hout

De uitstraling van een houten gevel met onderhoudsgemak en een duurzaam karakter er bovenop? Renson voegt met Linarte Wood Design de charme van hout toe aan zijn verticale, aluminium gevelbekleding. Deze compleet nieuwe look speelt in op de trend in de bouw naar meer natuurlijke materialen, zonder in te boeten op praktische troeven. Het ‘klassieke’ Block 30-profiel wordt tegelijk vervangen door een Block 25-profiel, dat iets minder diep is. De rustigere vormgeving en belijning versterken de zachte uitstraling van de houtlook. Met Coriander Oak en Toffee Oak zijn de Linarte Block-profielen beschikbaar in een lichte en een donkere Wood Design variant. Zo kies je de houtlook die het beste blendt in de architectuur en de omgeving.

Modulair pakketbrievenbussysteem Wall

Met Wall combineert eSafe functies als brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofoon in één stijlvolle, aluminium oplossing voor elke meergezinswoning of appartement. Verkrijgbaar in elke RAL-kleur waardoor het systeem matcht met strak buitenschrijnwerk.

De eSafe Wall is naar keuze in te vullen op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl. Bij leveringen verwittigt de eSafe-applicatie en via het beheerportaal kan de syndicus alles opvolgen. Naast afleveren, kan je ook eenvoudig pakketten in de Wall plaatsen en laten afhalen met een code. Een optionele koelingsmodule maakt zelfs het afleveren en afhalen van gekoelde producten mogelijk. De Wall als buitenmodule kan ook uitgerust worden met een afdak.

 

Bron: Renson Group
Deel dit artikel:
Onze partners