RENSON neemt binnenklimaat in de scholenbouw onder de loep

Met z’n dertig in een klein muf klaslokaal een uur lang naar de juf of meester staren die al dan niet succesvol tracht het grut wijzer te maken. De schoolbel die het einde van les inluidt, is dan vaak letterlijk en figuurlijk een verademing. Op 4 december organiseert RENSON daarom een evenement rond het thema ‘Gezonde klaslokalen voor een gezonde toekomst’ dat zich richt tot adviesbureaus, installatie-adviseurs, studiekantoren, architecten, bouwheren en partners in de bouw van scholen.
Met z’n dertig in een klein muf klaslokaal een uur lang naar de juf of meester staren die al dan niet succesvol tracht het grut wijzer te maken. De schoolbel die het einde van les inluidt, is dan vaak letterlijk en figuurlijk een verademing. Op 4 december organiseert RENSON daarom een evenement rond het thema ‘Gezonde klaslokalen voor een gezonde toekomst’ dat zich richt tot adviesbureaus, installatie-adviseurs, studiekantoren, architecten, bouwheren en partners in de bouw van scholen.
Tijdens het evenement ‘Gezonde klaslokalen voor een gezonde toekomst’ krijgt de aanwezigen algemene informatie over de situatie van de binnenlucht in klaslokalen en het thema ventilatie in scholen. Ook het wettelijk kader in scholen voor België en Nederland wordt er toegelicht en er komen ook enkele praktijkvoorbeelden aan bod. Het overzicht van de sprekers ziet er als volgt uit:

-Economic consequences of poor classroom IAQ door Pawel Wargocki, Associate Professor University of Copenhagen, Denmark
-Ventilatie in scholen – Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet’ door ir Froukje van Dijken, Binnenmilieu-adviseur BBA Binnenmilieu B.V.
-Het wettelijke kader in scholen voor België en Nederland’ door ir dr Ivan Pollet, hoofd studiedienst Renson
-Praktijkvoorbeelden uit de markt’ door ir Henk Versteeg, adviseur Bouwfysica bij advies- en ingenieursbureau LBP/SIGHT BV en arch. Frido van Nieuwamerongen van Arconiko Architecten


Het gedetailleerde programma vindt u hier terug.
Registreren doet u voor 27 november via deze link.

Plaats van afspraak is het Exit 5 Meeting Center van de firma aan de Maalbeekstraat 10 in Waregem

Deel dit artikel:

Onze partners