Renson neemt Corradi over

Renson neemt Corradi over, met vestigingen in Italië , Frankrijk en U.S. Deze firma is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verdeling van Pergotenda-terrasoverkappingen. Met deze overname breidt Renson zijn kennis en expertise in outdoor producten verder uit en verstevigt het zo ook de positie van beide merken  op de markt van de terrasoverkappingen. 

De marktleider in lamellendaken uit Waregem slaat de handen in elkaar met de Italiaanse nummer 1 op het vlak van Pergotenda-plooidakoverkappingen. De producten zullen ook in de toekomst onder de naam Corradi verder verdeeld worden en het actuele Corradi-team, inclusief de verkooporganisatie, blijft onveranderd, waardoor de continuïteit van het bedrijf en zijn activiteiten gegarandeerd is.

 

Onafhankelijk

“Met deze overname breiden wij niet alleen ons productgamma verder uit, maar versterken wij ook onze positie op de markt van de terrasoverkappingen. Het gamma Pergotenda-terrasoverkappingen van Corradi is immers complementair met onze terrasoverkappingen met kantelbare lamellen (Algarve en Camargue),” zegt CEO Paul Renson. “De naam Corradi is heel gekend in de markt en daarom zullen de producten ook verder onder die naam verdeeld worden. Beide merken, Renson en Corradi, blijven volledig onafhankelijk naast elkaar bestaan. Om de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten voor de klanten te garanderen en verder te bouwen op de Corradi-kennis in verband met producten en markt, blijft het actuele Corradi-team, inclusief de verkooporganisatie, onveranderd en onafhankelijk actief."

 

 

Deel dit artikel:

Onze partners