Renson pakt met zijn vier standen groots uit op Batibouw

Op Batibouw 2017 pakt Renson groots uit, met in totaal 4 standen in de hoofdgangen van Paleis 1, 3 en 4, goed voor maar liefst 500m² standoppervlakte. Wie bouw- of verbouwplannen heeft en een bezoek aan de grootste Belgische bouwbeurs plant, kan dan ook niet om de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen heen. Goed nieuws dus voor al wie op zoek is naar informatie over gezond, comfortabel én energiezuinig wonen.

Paleis 4 en 1: ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor

Nieuwe bouwtrends, -eisen en -regelgeving volgen elkaar steeds sneller op. Renson anticipeert daarop door de lat ineens een stuk hoger te leggen op het vlak van ventilatie. Op Batibouw stelt Renson dan ook een nieuwe totaaloplossing voor die zich terecht de nieuwe standaard in ventilatie mag noemen, klaar voor ‘smart homes’.

In Paleis 4 blinkt Renson verder vooral uit in veelzijdigheid. Naast ventilatie, vind je er alles over zonwering en de nieuwste gevelbekledingssystemen, zoals verticale aluminium lamellen met hout- en led-invullingen. Die zijn in dezelfde hal trouwens ook terug te vinden op een kantel- en een sectionaalpoort respectievelijk op de standen van Hörmann (Paleis 4, stand 417) en L-door (Paleis 4, stand 411). Wie op zoek is naar meer informatie over de Renson-terrasoverkappingen, kan dan weer met z’n concrete plannen of terecht in Paleis 1, waar de stand bemand wordt door Renson Ambassadors.

 

Onzichtbare argenta binnendeursystemen in Paleis 3

Dochterbedrijf Argent Alu presenteert in Paleis 3 alle mogelijke oplossingen om zowel draai-, pivot- als schuifdeuren strak in te werken in het interieur, zonder zichtbare technieken en deurlijsten. Met ook plinten die nauwelijks opvallen, wordt dit ‘invisible concept’ tot in de kleinste details doorgetrokken.

 

Startup eSafe met pakketbrievenbussen in Paleis 1

Nog onder de vleugels van Renson lanceert start-up eSafe z’n nieuwe lijn design pakketbrievenbussen in Paleis 1. Voor wie z’n pakjes gegarandeerd en zonder zorgen thuis geleverd wil krijgen, is een bezoekje aan deze stand zeker de moeite waard.  

 

Ervaar de kwalijke gevolgen van renoveren zonder ventilatie

Een aanrader voor verbouwers ten slotte: de Belgische sectorfederatie van ventilatieleveranciers Ventibel maakt Batibouwbezoekers in de Patio attent op de gevaren van renoveren zonder stil te staan bij ventilatie. Je kan er aan den lijve de zichtbare en onzichtbare gevolgen ervaren van een renovatie zonder ventilatiesysteem.

 

Renson op Batibouw, een overzicht

Paleis 1, stand 215: Renson outdoor

Paleis 1, stand 519: eSafe design pakketbrievenbussen

Paleis 3, Stand 113: Argent Alu onzichtbare argenta binnendeursystemen

Paleis 4, stand 219: Renson ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen

Bron: Renson
Deel dit artikel:

Onze partners