Renson wint Iconic Award voor Panovista Max-doekzonwering voor hoekramen

Panovista Max, de doekzonwering voor hoekramen van Renson, heeft de Iconic Award 2016 in de wacht gesleept in de categorie ‘product best of best’. De zonwering is geschikt voor grote glas-op-glashoekramen tot 30 m² waarbij geen hinderlijke profielen of kabels zichtbaar zijn.

De jury schrijft hierover: “Grote glaspartijen met hoekramen zijn een ware trend. Met Panovista Max kan men onafgebroken zonwering plaatsen bij glaspartijen tot zes meter breed , zonder dat hinderlijke profielen of kabels zichtbaar zijn. Ook nieuw is de ritssluiting die beide doeken op de hoek aan elkaar koppelt bij het neerlaten en zo voor een esthetische oplossing zorgt. Bovendien is de zonwering hierdoor nog stabieler en valt ze in de hoogste windklasse. De meegeleverde glasvezeldoeken zijn in talrijke kleuren verkrijgbaar en kunnen naar believen worden gecombineerd met alle zonwerende doeken van Renson. De beide zijden van het systeem rollen tegelijk op en af in de smalle kast van 150 bij 155 mm en verdwijnen bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw. Een innovatief en zeer slim product dat perfect geschikt is voor grote oppervlakken.”

 

Rat für Forgebung

Al bijna zes decennia lang zet de Rat für Formgebung zich in voor alle aspecten van design. De raad ontstond op initiatief van het Duitse parlement en werd opgericht door de Duitse industrie. De internationaal erkende prijs werd naar aanleiding van de Messe Expo Real op 4 oktober 2016 in BMW-Welt München uitgereikt. Op de prijsuitreiking waren architecten, ontwerpers en ondernemingen uit 24 landen aanwezig. De jury beoordeelde meer dan zeshonderd inzendingen. Renson viel als enige onderneming uit zijn branche in de prijzen.

Bron: Renson
Deel dit artikel:

Contacteer Renson

Onze partners