Ruim 230 kijkers voor webinar over actieve daken: herbekijk het hier

Waarom zou een dak enkel een dak moeten zijn? Waarom niet een plat dak inzetten als groendak, speelplaats, parking, energiedak, stadsboerderij of er een andere relevante functie aan geven? Zo ga je niet alleen de beschikbare ruimte efficiënter gebruiken. Je kan ook een dak creëren met een beperkte of zelfs met een positieve ecologische footprint. Tijdens het interactief webinar dat FOAMGLAS en Redactiebureau Palindroom op 17 maart organiseerden, kwam je er alles over te weten. De livestream gemist? Niet getreurd, je kan het webinar hier integraal herbekijken. 

Om ontwerpers en andere bouwprofessionals in te wijden in de basiprincipes van actieve daken, organiseerde FOAMGLAS in samenwerking met Redactiebureau Palindroom een gratis interactief webinar op donderdag 17 maart. 

Negen specialisten en ervaringsdeskundigen schoven mee aan tafel met Rik Neven van Redactiebureau Palindroom, die als moderator het panelgesprek in goede banen leidde: Sofie Borré (Cuypers & Q Architecten), Sally Lierman (Atelier Romain), Bert Smets (UAU collectiv), Frank Vanhove (FOAMGLAS), Geert de Bruijne (Optigrün international), Sabine Hubrechts (EcoCities – Uhasselt), Rob Ghyselen (Vlaamse Overheid – Departement Omgeving), Johan van den Berg (Urbanissimo) en Yves Rosier (Tectum Group)

Het webinar werd opgenomen bij UAU collectiv. Een ideale gastheer, niet alleen omwille van de sfeervolle setting, maar ook omdat UAU regelmatig actieve daken integreert in zijn ontwerpen (’t Scheep, City Loft en HasHotel in Hasselt, BeMine Beringen, Bikini Berlijn,…. )

 

Veel bekijks

Het webinar werd door maar liefst 233 kijkers live gevolgd. Zij bleven gemiddeld 52 minuten aan hun scherm gekluisterd, waaruit we kunnen afleiden dat een groot deel van het publiek het webinar integraal heeft bekeken.

Benieuwd naar wat er allemaal aan bod gekomen is tijdens het webinar? Op deze website kan je het webinar integraal herbekijken.

Deel dit artikel:

Onze partners