SAB-profiel lanceert Colorcoat SDP 50 en kleurenbrochure

SAB-profiel biedt sinds een tijdje het voorgelakte staal Colorcoat® SDP 50, een duurzaam alternatief voor PVDF, aan in verschillende populaire kleuren. Vanwege het succes besloot de fabrikant om vanaf heden tien kleuren als standaard op voorraad te voorzien. Daarnaast ontwikkelde SAB-profiel een nieuwe brochure 'SAB Kleuroverzicht Colorcoat' waarin ook alle mogelijkheden van de Colorcoat SDP 50 staat. De nieuwe kleurbrochure bezorgt je een overzicht van alle mogelijkheden, toepassingsadviezen en (standaard) kleuren en diktes.

Colorcoat SDP 50

Colorcoat SDP 50 is een esthetisch, duurzaam en corrosieresistent voorgelakt staal van SAB-profiel. Het voorgelakt staal werd voorzien met een organische coating van een laagdikte van 50 μm waardoor het het materiaal geschikt is voor sandwichpanelen en (design)profielen voor gevels en daken van hoogwaardige architectonische projecten.

Het product brengt ook enkele voordelen met zich mee, waaronder een goede duurzaamheid en krasvastheid. Hierdoor kan het toegepast worden in situaties waarin standaard 25 μm systemen onvoldoende presteren, maar ook alle esthetische toepassingen. Colorcoat SDP 50 biedt een gegarandeerde levensduur. Met een uitstekende garantie tot 25 jaar (afhankelijk van de locatie, het klimaat en de toepassing) zorgt het voor gemoedsrust bij architecten en gebouweigenaren. SAB-profiel realiseert het product standaard in heel wat uni kleuren en diverse metallics. 

Kleuroverzicht colorcoat

De fabrikant ontwikkelde een nieuwe Colorcoat-brochure waarin ook alle mogelijkheden van de Colorcoat SDP 50 meegenomen werden. De nieuwe brochure geeft een overzicht van diverse mogelijkheden, toepassingsadviezen en (standaard) kleuren en diktes voor Colorcoat® bij SAB, van Colorcoat® PE 25, Colorcoat® SDP 50 tot Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra®. Alle coatings en kleuren staan bij elkaar in een handig overzicht.

Deel dit artikel:
Onze partners