Samenwerking Mosa en MBI: de ideale en meest duurzame terrastegeloplossing

Mosa is onlangs een samenwerking aangegaan met MBI, de grootste leverancier van tuintegels in Nederland. De tuintegelleverancier is vooral bekend van Geoceramica®: een keramische tegel die onlosmakelijk is verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Dat is genieten van stijlvol Mosa-keramiek als toplaag, met een krachtige betonnen onderlaagoplossing.

Het beste van twee werelden

De Nederlandse uitvinding GeoCeramica® staat voor ‘keramiek op beton’. De verbinding tussen de keramische tegel en de dragende betonnen onderlaag is revolutionair en is het beste van twee werelden: de combinatie van een keramische Mosa-tegel op een sterke Stabikorn®-drager. Dat is genieten van stijlvol Mosa-keramiek met hoogwaardige eigenschappen en profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Hierdoor is plaatsing van deze sierbestrating makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten in vergelijking tot normale keramische tegels. De twee materialen zijn duurzaam verbonden onder alle omstandigheden als vocht, vorst en hitte. Niet voor niets is GeoCeramica® beloond met een prestigieuze Reddot Design Award.

Acht Mosa-kleuren in twee formaten

Op basis van acht vloertegelkleuren uit de Mosa Core Collection Terra en Core Collection Solids zijn in de fabriek van MBI de speciale verdikte terrastegels gemaakt. Deze GeoCeramica® Mosa-terrastegels zijn onlangs geïntroduceerd in de formaten 60 bij 60 en 90 bij 90 centimeter en 4 centimeter dik.

Deze terrastegeloplossing is inmiddels met bewezen resultaat de meest verkochte sierbestrating van Nederland.

Bron: Mosa
Deel dit artikel:
Onze partners