Schindler Miconic 10 wijst elke gebruiker de juiste lift toe in Ambroise Paré

Bij de uitbreiding van het bestaande ziekenhuis Ambroise Paré in Bergen leverde Schindler in totaal zeventien liften, waaronder zeven beddenliften, acht personenliften en twee goederenliften. De besturing gebeurt via het Miconic 10-systeem, wat zowel voor de patiënten als voor de bezoekers heel wat voordelen biedt.

In een ziekenhuis zijn er diverse soorten passagiers. Er is uiteraard het personeel en er zijn de bezoekers, maar ook patiënten. Voor deze laatste groep zijn er aangepaste beddenliften nodig. Hiervoor werd gekozen voor de Schindler 2500. Deze is specifiek bedoeld voor het vervoer van patiënten en het transport gebeurt dan ook rustig en comfortabel. Naast het bed is nog voldoende ruimte voor het begeleidend personeel. Daarnaast werden 8 liften van het type Schindler 5500 geplaatst voor personenvervoer en 2 goederenliften.

 

Miconic 10

De liften worden bestuurd met het Miconic 10-systeem, waarvan de PORT-technologie de derde generatie is. De technologie anticipeert op de oproepen van gebruikers en wijst elke passagier de juiste lift toe. Op deze manier worden de wachtrijen gereduceerd tijdens spitsuren. De transportduur wordt met ruim 30 procent verkort. Bovendien biedt Miconic 10 een gepersonaliseerde service voor mensen met beperkte mobiliteit, wat in een ziekenhuis toch een belangrijk voordeel is.

 

Tevreden klant

Ambroise Paré is al jaren met grote tevredenheid klant bij Schindler. Ze kozen ook nu weer voor de gekende kwaliteit, betrouwbaarheid en de uitstekende service na verkoop. Schindler sloot dan ook onderhoudscontracten af voor de zeventien nieuwe liften én voor de reeds bestaande liften.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage