Sika investeert in nieuwe media

Sika, producent van chemische bouwproducten, lanceert haar eerste app voor smartphones en tablets: Sika Product Finder. Deze applicatie laat gebruikers toe om altijd en overal informatie over de Sika-producten voor Bouw en Industrie te vinden en te downloaden. Naast de technische informatie over de producten, vindt u daar ook brochures, meer details over de Sika-technologie├źn en de productgroepen. Om meer klanten online van dienst te kunnen zijn, lanceerde Sika ook een eigen youtube pagina.


Sika, producent van chemische bouwproducten, lanceert haar eerste app voor smartphones en tablets: Sika Product Finder. Deze applicatie laat gebruikers toe om altijd en overal informatie over de Sika-producten voor Bouw en Industrie te vinden en te downloaden. Naast de technische informatie over de producten, vindt u daar ook brochures, meer details over de Sika-technologieën en de productgroepen. Om meer klanten online van dienst te kunnen zijn, lanceerde Sika ook een eigen youtube pagina.

 

 

 


Informatiecultuur

Sika bestaat al 102 jaar en de tijden veranderen. De klanten van nu halen niet alleen hun informatie van het internet, ze willen dit ook mobiel doen. Om zijn klanten tegemoet te komen lanceert Sika daarom een youtube-kanaal en een volledig nieuwe app. Op deze manier kan iedereen op de hoogte blijven van wat Sika uitbrengt en beschikken over alle technische fiches en brochures van de verschillende producten. 


Sika Product Finder: De eerste Sika applicatie voor smartphones en tablets

 


Sika België op youtube

Op het youtube-kanaal van Sika vind je een uitgebreid gamma aan video’s. Van een voorstelling van het bedrijf tot de uitleg over veel van de producten waar Silka bekend om staat.


Sika Product Finder, de mobiele applicatie van Sika

Meer informatie over de app en hoe die te downloaden, vindt je terug door hier te klikken.

Deel dit artikel:

Onze partners