Sika zet stap vooruit met nieuwe kantoren

De uitbreidingswerken van Sika Belgium in Nazareth zijn voltooid met als resultaat een groter magazijn, een nieuw trainingscentrum, een extra laboruimte en een tankafvulinstallatie voor de hulpstoffenafdeling. Het bedrijf centraliseert voortaan zijn activiteiten in Nazareth, dat de acitiviteiten van de site in Evere overneemt. De productie van hulpstoffen op basis van Viscocrete-technologie blijft in Zwijndrecht gevestigd.

Sika is een leverancier van bouwchemische producten, kitten en lijmen voor de industrie en telt in België drie vestigingen. Zijn burelen en magazijnen die gevestigd zijn in Nazareth werden recent sterk uitgebreid. Het ging van twee sites naar één locatie met een groter magazijn voor meer opslagmogelijkheden en een vlottere manier van werken.

Daarnaast richtte het ook een nieuw trainingcenter in om uitvoerders, die hun producten en systemen toepassen, een nog betere praktische opleiding te geven. Tot slot zou de extra laboruimte en nieuwe tankafvulinstallatie voor hun hulpstoffenafdeling hen de ruimte geven beter te kunnen inspelen op de vragen en noden van klanten.

 

Deel dit artikel:

Onze partners