Sleutelloze toegang tot de woning dankzij smartphone-verbinding

We leven in een digitale maatschappij. Digitale toepassingen en oplossingen zijn overal om ons heen en hebben ook hun weg naar de woning gevonden. Eén van die gloednieuwe toepassingen is de BlueCon van raam- en deurenfabrikant Schüco. Dankzij deze handige app hebben gebruikers geen traditionele huisdeursleutel meer nodig. Met de BlueCon mikt Schüco op maximaal comfort. 

Hoe werkt het? 

Schüco BlueCon maakt het mogelijk de deur te openen met de smartphone. Via Bluetooth wordt een verbinding tussen het slot en de smartphone tot stand gebracht. Een in de deurstijl geïntegreerde module controleert of de persoon die de deur nadert toegangsrecht heeft. 

Via de BlueCon App kan men instellen of de deur manueel – met een druk op de smartphone-knop dus– of automatisch dient te openen. 

Dankzij de uitnodigingsfunctie kan men andere personen toegangsbevoegdheid geven, permanent of voor een beperkte tijd. Een eenvoudige Plug & Play-installatie met de Schüco-kabelset maakt het Schüco BlueCon-pakket compleet. 

 

Schüco bevestigt reputatie op vlak van veiligheid 

Naast comfort heeft Schüco ook een uitstekende reputatie op het vlak van veiligheid hoog te houden. De deuren, ramen en schuifsystemen van het bedrijf staan bijvoorbeeld wereldwijd bekend om hun uitstekende inbraakwerendheid. 

Dankzij de dubbele AES 128-bit-encryptietechnologie voldoet ook het Schüco BlueCon systeem aan de hoogste veiligheidsvereisten; enkel de beheerder kan het slot terug naar fabrieksinstellingen omzetten.

De digitale vergrendeling wordt elke 24 uren vernieuwd (individueel instelbare interval). Bij verlies van de smartphone kan een onbekende het wachtwoord voor het gebruikersaccount in de app onmogelijk wijzigen, noch kan deze persoon de module resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor toegang door onbekenden uitgesloten is. 

 

Stijlvolle moderne look 

De Schüco BlueCon biedt comfort, veiligheid maar ook esthetiek. Er werd gekozen voor een zeer verfijnd design. De in de deurstijl geïntegreerde module zorgt voor een pure en moderne look. 

Bron: Schüco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage