Spijker jouw kennis bij over restauratietechnieken tijdens gratis seminarie

Op woensdag 8 november 2023 organiseert Remmers een gratis seminarie met als thema restauratietechnieken. Kom alles te weten over de laatste trends met focus op vochtwering bij monumentale panden. A1AR Architecten en Archipelago zorgen voor interessante casestudy’s. Plaats van afspraak in Verbeke Foundation in Stekene, inschrijven kan via deze link

Wat zijn de laatste trends in het reinigen en restaureren van historische gebouwen? En welke rol speelt vochtwering bij de restauratie van monumentale panden? Tijdens een gratis seminarie van Remmers kom je er alles over te weten.

 

BOEIEND PROGRAMMA MET CASESTUDY’S

Na een lunch en verwelkoming gaat Jens Engel, Head of Product Management bij Remmers, dieper in op verschillende restauratietechnieken en -oplossingen. Aansluitend doen architectenbureaus A1AR Architecten en Archipelago hun ervaringen uit de doeken aan de hand van casestudy’s. A1AR Architecten duidt de uitdagingen die gepaard met het ontwerp en de uitvoering van het project The Loft, Archipelago zal het verhaal brengen van de projecten Vlaamse Hoeve, de Plantentuin in Meise en het Centre Universitaire Zénobe Gramme in Charleroi.

 

GRATIS SEMINARIE, INSCHRIJVEN VERPLICHT!

Het seminarie vindt plaats in Verbeke Foundation, een museum in de Oost-Vlaamse gemeente Kemzeke dat de private kunstverzameling van Vlaamse Waaslandse verzamelaar Geert Verbeke beheert. Er wordt moderne en hedendaagse kunst geëxposeerd.

Je kan gratis deelnemen aan een begeleid bezoek aan het museum van 10u30 tot 12u00, voor aanvang van het seminar. Let op: inschrijven is wel verplicht en doe je via deze link. De uiterste inschrijfdatum is 1 november 2023.

 

PRAKTISCH

Programma

12u00: aankomst inclusief lunch

13u00 – 13u30: verwelkoming door Ruben Vugteveen, Sales Director Benelux Building, Remmers

13u30 – 14u30: Restauratietechnieken, Jens Engel, Head of Product Management, Remmers

14u30 – 15u15: Uitdagingen en details over project The Loft, A1AR Architecten

15u15 – 15u45: pauze

15u45 – 16u30: Uitdagingen en details over projecten Vlaamse Hoeve, Plantentuin Meise

Centre Universitaire Zénobe Gramme, Charleroi, Archipelago

16u30 – 18u00 : Netwerkmoment en -borrel

 

Locatie

Verbeke Foundation

Westakker 1, 9190 Stekene

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 november 2023 via deze link.

Heb je vragen of wens je meer informatie over de seminaries van Remmers? Stuur dan een mail naar marketing@remmers.be.

Deel dit artikel:

Onze partners