Steenbakkerij Ploegsteert viert 50 jaar Thermobloc

De Steenbakkerijen van Ploegsteert vieren dit jaar 50 jaar Ploegsteert Thermobloc. Daarom verstopten ze in 50 Thermoblocpakken 50 gouden stenen. Iedereen die voor 1 mei 2013 zo’n bijzonder exemplaar vond, kon een bedrag terugwinnen ter waarde van de aankoopprijs van alle gebruikte gewelven, gevel- en snelbouwstenen van Ploegsteert.
De Steenbakkerijen van Ploegsteert vieren dit jaar 50 jaar Ploegsteert Thermobloc. Daarom verstopten ze in 50 Thermoblocpakken 50 gouden stenen. Iedereen die voor 1 mei 2013 zo’n bijzonder exemplaar vond, kon een bedrag terugwinnen ter waarde van de aankoopprijs van alle gebruikte gewelven, gevel- en snelbouwstenen van Ploegsteert.
4659 euro

Met deze actie plaatste Ploegsteert de particulieren in de bloemetjes. De winnaar van de actie kreeg een cheque ter waarde van 4659 euro, overhandigd door gedelegeerd bestuurder Philip De Bruyn.
Bouwprofessionelen

Met de Thermobloc 50-wedstrijd wou Ploegsteert ook iets terug doen voor de bouwprofessionelen die al 50 jaar lang trouw zweren bij de Thermobloc. Architecten, aannemers en bouwstoffers van de winnaars maakten dus ook kans op mooie prijzen. Zo won architecte Isabelle Modde van Infinum een citytrip voor 2 personen naar Barcelona. Architect Vincent Dewulf ontving een citytrip voor 2 personen naar Praag. Architect Geert Deneve sleepte een gastronomisch diner met overnachting in sterrenrestaurant In De Wulf van Kobe Desramaults in de wacht.


De winnaars waaronder architecte Isabelle Modde

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage