Stel je kandidaat voor RES Awards 2021

Vorig jaar werd de Handelsbeurs in Antwerpen gekroond tot ‘Beste (Semi-)Publieke Ontwikkeling’.

in 2021 organiseert RES vzw de vierde editie van de RES Awards om excellentie in projectontwikkeling te vieren. Ontwikkelaars, overheden, eigenaars en architecten kunnen hun project tot 30 september kandidaat stellen. 

De RES Awards worden uitgereikt in drie categorieën: de beste residentiële , commerciële en (semi-)publieke ontwikkeling.

Projecten kunnen ingediend worden tot 30 september op deze website. Projecten in België met een vloeroppervlakte boven 4.000 m2 die (voorlopig) opgeleverd zijn tussen 1 januari 2020 en 30 september 2021 komen in aanmerking. In een eerste ronde selecteert de jury drie genomineerde projecten in elke categorie, gebaseerd op de ingediende dossiers. RES zal een professionele video maken van alle negen genomineerde projecten voor de awardceremonie. De negen genomineerden worden uitgenodigd om hun project voor te stellen tijdens een tweede juryronde op 2 december 2021. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de RES Awards ceremonie op 16 december in Brussel. 

Vorig jaar werden deze projecten bekroond: de Handelsbeurs (eldOrigin Architecture and Engineering), een bruisende belevingsplek in het hart van Antwerpen; het historische Gare Maritime in Brussel (Neutelings RiedijkBureau Bouwtechniek), ook bekend als het grootste houtbouwproject van Europa; en BotaniCo (360 architecten), een bijzonder cohousingproject in Leuven. 

Bron: RES vzw
Deel dit artikel:
Onze partners