Stroomop lanceert nieuwe duurzame terrasverwarmer

Met de laatste warme zonnestralen achter de rug, maakt iedereen zich stilaan klaar voor het koude weer. Een uitdaging voor de horeca-uitbaters omdat de social distancing het niet toelaat om de capaciteit binnen in hun zaak te verhogen waardoor de buitenruimte aan belang wint. Stroomop, de Belgische specialist in milieuvriendelijke verwarmingssystemen, biedt met de Qube terrasverwarmer het duurzame antwoord in coronatijden.

De verkoop van terrasverwarmers, zowel voor particulieren als professionals, kende de laatste jaren een grote opmars. Corona versterkte deze trend vanwege de veiligheidsmaatregelen die een gelimiteerde capaciteit oplegden waardoor de rendabiliteit van vele horecazaken sterk onder druk komt te staan. Voor horeca-uitbaters zijn terrasverwarmers de oplossing om klanten buiten te ontvangen, ook wanneer de temperaturen dalen. Het aantrekkelijke design en de zichtbare vlammen trekken klanten aan om op het terras te consumeren en te blijven.

Tot rust komen met de Qube

De stijlvolle Qube terrasverwarmer op pellets die Stroomop lanceerde, kwam op het juiste moment. Een terrasverwarmer die als enige in zijn soort op tafelhoogte zijn vlammenspel toont, is de ideale sfeermaker voor elk terras. Het panoramisch zicht op de vlam zorgt voor een efficiënte warmte die klanten aantrekt. Meer en meer consumenten tonen interesse in deze ecologische terrasverwarmer op pellets. Door de staycations is er meer behoefte om thuis tot rust te komen en te investeren in comfort.

Terrasverwarmer van de toekomst

Het ecologische en duurzame aspect speelt bij de keuze voor de juiste terrasverwarmer een belangrijke rol. “Pellets zitten al enkele jaren in de lift. Deze ecologische en hernieuwbare brandstof brengt verschillende voordelen met zich mee waardoor de aankoop heel interessant wordt. De kostprijs voor vijf uur warmte met pellets komt namelijk neer op 1,75 euro, terwijl men voor vijf uur verwarming met elektriciteit liefst 6,25 euro neertelt. Een terras verwarmen wordt op die manier duurzamer voor het milieu en de portemonnee”,  aldus Ludwig Van Wonterghem van Stroomop.

De Qube, het nieuwste model van POB gaat nog een stapje verder in milieuvriendelijkheid en maakt gebruik van een innovatief vergassingsproces waardoor geurhinder tot het verleden behoort. De Qube is te koop voor 1095 euro (incl. btw) in 3 versies: cortenstaal, zwart en inox.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage