Studio Farris wint ARC16 Interieur Award en ARC16 Meubel Award

Tijdens een feestelijk diner in Den Haag reikte de Architect op 17 november de ARC16 Awards uit. Het Belgische bureau Studio Farris viel twee keer in de prijzen met zijn project Stable en mocht zowel de ARC16 Interieur Award als de ARC16 Meubel Award in ontvangst nemen. 2DVW Architecten kreeg een eervolle vermelding in de categorie Detail Award voor het project DECA Packaging Group

Studio Farris stal de show in Den Haag. Het in Antwerpen gevestigde bureau mocht twee keer het podium beklimmen. Het project Stable omvat de verbouwing van een kleine schuur tot kantoor  met vergaderzaal, bibliotheek, bureau en een rustplaats/leeshoek. De originele gevel werd gerestaureerd en nieuwe, functionele openingen werden gemaakt.

Er werd een nieuwe box gemaakt en in het oorspronkelijke volume ingebracht. In plaats van een extra etage toe te voegen, wat de perceptie van de gehele ruimte zou veranderen, werd er een autonoom object in de ruimte geplaatst dat verwijst naar de oorspronkelijke boerderij en het landelijke gebied.

 

 

Deel dit artikel:
Onze partners