Takaharu Tezuka samen met Bogdan & Van Broeck en Compagnie O op Gentse lezing

Op 22 januari 2012 brengen Bogdan & Van Broeck Architects en Compagnie O architects, samen met Locus Developments de visionaire Japanse architect Takaharu Tezuka naar de Voorhaven in Gent. Deze gerenommeerde architect sleepte al heel wat prijzen in de wacht. Locus Developments wil Tezuka Architects samen met Bogdan & Van Broeck Architects de opdracht geven om enkele voorontwerpen te maken voor de invulling van de afgebroken Loods 21.
Op 22 januari 2012 brengen Bogdan & Van Broeck Architects en Compagnie O architects, samen met Locus Developments de visionaire Japanse architect Takaharu Tezuka naar de Voorhaven in Gent. Deze gerenommeerde architect sleepte al heel wat prijzen in de wacht. Locus Developments wil Tezuka Architects samen met Bogdan & Van Broeck Architects de opdracht geven om enkele voorontwerpen te maken voor de invulling van de afgebroken Loods 21.Kleuterschool met speeldak in Fuji van Tezuka Architects

 
Takaharu Tezuka geeft op 22 januari alvast een overzicht van zijn werk. Locus Developments nodigt u graag uit op deze unieke workshop, die om 10.30 uur start en rond 13.00 uur afsluit met een hapje en een drankje.
 
De Voorhaven in Gent is het grootste beschermde stadsgezicht in Gent. De organisatoren zetten samen de schouders onder de duurzame en buurtgedragen uitbouw van dit uniek stukje Gent.


Programma

De lezingen gaan door in het Engels.
 
10.30 Koffie en croissants
11.00 Welkom
11.05 Buildings are not important
           Leo Van Broeck, Bogdan & Van Broeck Architects
11.20 Loods 22; an Architectural Insight
           Francis Catteeuw, Compagnie O Architects
11.35 Nieuwe Voorhaven revisited
            Dirk Valvekens, Locus Developments
11.50 Nostalgic Future
           Takaharu Tezuka, Tezuka Architects
12.30 Paneldiscussie met alle sprekers
13.00 Receptie


Locatie

Gent, De Voorhaven, Loods 22
Route op Google Maps


Inschrijven

Inschrijven kan via deze link.Deel dit artikel:

Onze partners