Tata Steel introduceert innovatief kleurensysteem

Tata Steel heeft een uniek en revolutionair kleurensysteem geïntroduceerd, waarmee bestekschrijvers snel en gemakkelijk hun weg vinden naar de juiste Colorcoat-producten en kleuren voor hun gebouwbekleding. Colorcoat Compass is het eerste systeem in zijn soort binnen de Europese markt voor gebouwbekleding. Het is nu beschikbaar via de vertegenwoordigers van Tata Steel en de geselecteerde Colorcoat-leveranciers.

Colorcoat Compass is een innovatief en allesomvattend digitaal systeem, dat werkt met behulp van een speciaal ontwikkeld kleurmetingsinstrument. Vrijwel elk object kan binnen een aantal seconden worden gescand voor een kleurenmatch. Ongeacht of het nu gaat om een bouwmateriaal, of de bedrijfskleuren van een klant. U kunt zelfs een stuk fruit of andere voorwerpen in uw omgeving als inspiratiebron gebruiken.

 

Gedetailleerde informatie

Colorcoat Compass levert gedetailleerde informatie over elke kleur om te laten zien of er een exacte match is binnen de Colorcoat HPS200 Ultra- en Colorcoat Prisma reeks, of een eerder gematchte kleur via de Repertoire-kleur consultancy. Tegelijkertijd geeft het details van de beschikbare Confidex Garantie op basis van bouwlocatie, toepassing en kleur. 

 

Zoekfunctie

Het systeem omvat tevens een nuttige zoekfunctie voor RAL-kleuren. Daarnaast kan het systeem aanvullende kleuren aanreiken. Dankzij de RAL-zoekfunctie kan de kleurendatabase snel doorzocht worden via RAL classic, RAL design en British Standard kleurcodes; de volledige RAL-bibliotheken zijn in het systeem geladen.  Stalen van al deze kleuren kunnen rechtstreeks vanuit het systeem worden besteld.

Deel dit artikel:

Contacteer Tata Steel Colorcoat Benelux

Onze partners