Tende maakt rolgordijnen op maat

De XXL rolgordijnen kunnen een maximale afmeting van 6x3 meter of 3x6 meter hebben.

Tende, een groepering van 14 zelfstandige interieurzaken, produceert zelf rolgordijnen op maat. Deze, soms geautomatiseerde, gordijnen zijn beschikbaar tot een oppervlakte van 6 meter op 3 meter. Een tweede product, de XXSecret, houdt ongewenste pottenkijkers buiten.
 

Tende heeft twee producten, naast de rolgordijnen op maat. De XXL, een groot gordijn van 6x3 meter, en de XXSecret, een kleiner formaat waarbij het mogelijk is binnenkijkende buren te verhinderen door middel van ledverlichting. 

Pottenkijkers

De XXSecret lijn maakt het mogelijk om binnenkijkende mensen te verhinderen. Door de belichting van het gordijn kan niemand naar binnen kijken. De bewoners kunnen wél naar buiten kijken. Wanneer de ledverlichting uitgezet wordt, kunnen mensen wel naar binnen kijken.

Door de verschillende opties kan de klant het rolgordijn op zijn of haar maat laten maken. De afmetingen en het type materiaal zijn aanpasbaar. Zo zijn er transparante gordijnen, die licht doorlaten maar minder privacy geven en afsluitende gordijnen, die juist minder licht doorlaten, maar wel meer privacy bieden.

Technisch

Bijna alle doeken zijn vuurresistent en zonnewerend. Zo heeft de Screen Transparant een vuurresistantie van B1-M1 en een gewicht van 423,4 g/m². De afsluitende variant heeft dezelfde resistantie, maar een hoger gewicht: 520 g/m².

Elk gordijn kan uitgerust worden met een kleine motor die het gordijn automatisch afrolt.

Deel dit artikel:
Onze partners