Terrasinrichting met Marlux designtegels

Mosaic Fresco in combinatie met Grada Jura
Mosaic Fresco
Mosaic Victoria
Caliza Azul
Caliza Marin Border
Caliza Marin Photo
Forest Oak Brown
Forest Oak Brown+
Forest Concrete Grey
Forest Maple Grey
Concrete Natural Grey
Hydro Lineo
Brickline muurelement

Marlux presenteert op Batibouw zijn nieuwe collecties terrastegels voor. De nieuwe designtegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en structuren.

De nieuwe designtegels hebben een overeenkomst,  ze zijn dunner dan de al bestaande tegels (3cm i.p.v. 4cm). Het zijn daarnaast ook duurzame, onderhoudsvriendelijke terrastegels met 10 jaar garantie.

 

Mosaic

De Mosaic Arabica en Oase worden aangevuld met de Mosaic Fresco en Victoria, twee tegels met een grafische look. Deze terrastegels, met afmetingen van 60 x 60 x 3 cm, kunnen dienen als accent in een groot terras, maar ook als volledig terras. Met de beschermde M-Coat zijn deze tegels onderhoudsvriendelijk.

 

Caliza

De Caliza collectie zijn betontegels die lijken op authentieke natuursteen dankzij de verschillende kleuren en patronen (afmeting: 60 x 60 x 3 cm). De nieuwe Azul en Marin vullen de bestaande kleuren Saffier en Onyx aan. Azul Design, Marin Design en Saffier Design hebben nog een extra figuratief accent (bloem, blad, ijskristal…) en ook Marin Border is nieuw. Een stap verder dan de Marin Border is de Marin Photo, een reeks themafoto’s met de mogelijkheid om een aantal te personaliseren met eigen foto’s.

 

Forest

De betonnen tegels Forest hebben een look van verweerd hout. Om een beter effect te krijgen van hout planken is er het nieuwe formaat van 80 x 40 x 4 cm, naast andere afmetingen 40 x 40 x 4 cm en 60 x 60 x 3 cm. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van Oak Brown tot Nordic White. Wie van accenten houdt kan kiezen voor Oak Brown+ met een subtiel tegelmotief.

 

Grada

Als aanvulling op de kleuren Ferrum en Noctus brengt Marlux nu Grada Jura uit. Een terrastegel met cementlook die onderhoudsvriendelijk is dankzij de M-Coat. Beschikbare afmetingen: 60 x 60 x 3 cm.

 

Concrete

De Concrete Natural Grey is een volledig nieuwe tegel van 60 x 60 x 3 cm, die zowel past bij een moderne bouwstijl met veel hout als bij een ruwere industriële afwerking. Deze tegel heeft ook de beschermende M-Coat die zorgt voor makkelijk onderhoud.

 

Hydro Lineo

De Hydro Lineo is een waterdoorlatende klinker waarmee je naar wens verschillende patronen kan uitwerken dankzij de verschillende kleuren en dieptes. De Hydro Lineo heeft afmetingen van 30 x 10 x 10 cm en is verkrijgbaar in Antractiet of Grijs (0%, 22% of 40%).

 

Brickline

Brickline is een nieuw muurelement waarmee je bijvoorbeeld begroeiing kan afbakenen. De afmetingen 60 x 10 x 10 cm en kleur Antraciet zorgen voor een strak en slank uitzicht.

Deel dit artikel:
Onze partners