Toegangsrechten toekennen vanop afstand

Of het nu voor een kantoorgebouw, ziekenhuis, productieafdeling of bijvoorbeeld een winkel is: als eigenaar van een gebouw weet je graag wie er binnen en buiten loopt. Liefst zonder gedoe met kabels en met de flexibiliteit om de toegangscontrole zelf aan te passen. Vanop afstand, in real time en eenvoudig. Met evolo smart beschikt dormakaba over een bijzonder innovatieve oplossing.

Een coworkingspace met wisselende bezetting of een technieker die een klus komt uitvoeren wanneer je er zelf niet bent: twee scenario’s waarbij mobile access een ideale oplossing biedt. Via de app en vanop afstand geef je bezoekers toegang. Ze krijgen een code op hun mobiele telefoon waarmee ze de deur permanent of voor een bepaalde tijd kunnen ontgrendelen.  

Via de evolo smart app krijgen de geregistreerde gebruikers toegang met hun smartphone. Je past de rechten voor elk gebouw of elke ruimte gemakkelijk zelf aan. Indien je een voorkeur hebt voor een systeem met kaarten of badges kan dat natuurlijk ook. Samen met zijn partners zorgt dormakaba steeds voor een installatie op maat van de beheerder en de gebruikers.

Bron: dormakaba
Deel dit artikel:
Onze partners