TouchGo, een comfortabel sluitsysteem voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Met TouchGo lanceert dormakaba een nieuw systeem van toegangscontrole waarbij uw hand de sleutel is. Degene die een ruimte wil betreden, drukt gewoon de deurkruk naar beneden en het beslag herkent direct of er toegang mag worden verleend of niet.  Geen gezoek meer in de jaszak of tas naar de sleutel of de toegangsbadge.

TouchGo is gebaseerd op de door dormakaba ontwikkelde RCID-technologie (Resistive Capacitive Identification).  Deze technologie maakt gebruik van de natuurlijke elektrostatica van het lichaam voor het aan de deurklink overdragen van de toegangsrechten.  Zo wordt toegangscontrole nog eenvoudiger.

 

Geen sleutel of badge

TouchGo reageert op de aanraking van uw hand op de deurklink.  U hoeft dus geen sleutel, sleutelhanger of badge in de hand te nemen om de deur te openen. Het volstaat om de TouchGo transponder bij u te dragen, bijvoorbeeld in uw broekzak of tas.

Het deurslot reageert alleen als de TouchGo gebruiker geautoriseerd is en geldige toegangsrechten heeft. Als dit het geval is, opent de deur voor deze persoon. 

Ontdek nu het nieuwe dormakaba c-lever toegangscontrole beslag met TouchGo-functie op de website van dormakaba

Bron: dormakaba
Deel dit artikel:
Onze partners