Vande Moortel lanceert twee gloednieuwe ecologische linea7 wasserstrich gevelstenen

Met de lancering van Linea7 7045 en Linea 9002 bestaat de ecologische ‘Linea7-reeks' van steenbakkerij Vande Moortel nu uit 9 subtiel genuanceerde kleurtinten. Deze twee gloednieuwe gevelstenen dragen het ‘ECO-7-size’-label dankzij hun smallere formaat.

Hiermee breidt Vande Moortel hun gamma ecologische gevelstenen opnieuw uit, met het begrip ‘duurzaam en ecologisch bouwen’ als drijfveer voor de toekomst.

'Kaliber Bricks'

Linea7 7045 en Linea 9002 zijn ‘Kaliber Bricks’ met een hoge design value. Ze zijn uitermate geschikt voor hedendaagse en tijdloze architectuur. Beide stenen zijn vervaardigd volgens de populaire Wasserstrich methode.

Zo kenmerken ze naast een egale textuur ook een unieke natuurlijke uitstraling wat het gamma van Vande Moortel typeert.

Linea7 7045: lichtgrijze ecologische vormbaksteen

Deze lichtgrijze genuanceerde Linea7 7045 draagt het ECO-7-Size-label en maakt deel uit van het Kaliber gamma. Bovenop zijn elegant uitzicht maakt deze ecologische variant uit de linea-reeks meer plaats voor isolatie of bewoonbare oppervlakte. Net zoals alle stenen uit de linea-reeks is hij ideaal voor het accentueren van architecturale lijnen.

Linea7 9002: Crèmewitte ecologische vormbaksteen

Deze zandkleurige genuanceerde Linea7 9002 draagt het ECO-7-size-label en maakt deel uit van het Kaliber gamma. Bovenop zijn elegant uitzicht maakt deze ecologische variant uit de linea-reeks meer plaats voor isolatie of bewoonbare oppervlakte. Net zoals alle stenen uit de linea-reeks is hij ideaal voor het accentueren van architecturale lijnen

ECO-7-size-label

Reeds 10 jaar geleden herdimensioneerde Steenbakkerij Vande Moortel het klassieke formaat van gevelstenen en kleiklinkers naar een geoptimaliseerd, slanker en ecologisch formaat. Door deze ingreep hebben ze de productie van deze duurzame bouwmaterialen verder geoptimaliseerd op het gebied van grondstoffen en energie. Bovendien komt men bij Vande Moortel zo al ruime tijd tegemoet aan de noden rond energiezuinig en duurzaam bouwen. Met Brick7 gevelstenen kiest men voor een ecologische oplossing en de kwaliteit van een gloednieuwe gevel.

Deel dit artikel:
Onze partners