Vasco tilt warmtecomfort naar hoger designniveau

Vasco, speler in verwarming, koeling en ventilatie, lanceert elegante accessoires, een praktische badkamerradiator en nieuwe kleuren.

Een verhaal van design en comfort

Dat een klein stukje design een grote impact kan hebben, bewijst Vasco andermaal met de nieuwe radiatoraccessoires. Ze delen de architecturale designvisie van het merk en verhogen instant het comfort en wellnessgevoel in de badkamer. Ook de nieuwe designradiator Aster HF-S, met een open zijde om een handdoek in te schuiven, en extra kleuren voor de kolomradiator Ritmo vullen het comfortverhaal verder in.

Een zwevend tablet

De radiatoraccessoires van Vasco kennen steeds meer succes door de combinatie van design en gebruiksgemak. Nieuwkomer Multi+ brengt alvast een elegant vervolg. Dankzij de onzichtbare bevestigingen lijkt dit accessoire te zweven. Het dunne tablet wordt volledig omsloten door de handdoekbeugel, die nu smaller is en ook zacht afgeronde hoeken kreeg.

Je kan Multi+ combineren met nagenoeg elke verticale radiator van Vasco. Je bevestigt het accessoire aan de muur, links of rechts van de radiator en op de gewenste hoogte. Multi+ kan tegelijk dienstdoen als draagvlak voor je favoriete spullen en als handdoekbeugel. Ook met de drie standaardkleuren kan je alle kanten uit: White Fine Texture, Jet Black en Anthracite January.

Handdoekdragers voor iedere smaak

Multi-inzetbaar zijn ook de nieuwe cirkelvormige Vasco-knoppen in chroom. Met hun elementaire vormgeving passen ze bij tal van radiatoren en badkamerstijlen. De grote diameter van de knop maakt het mogelijk om zowel een badjas als handdoek op te hangen. Ook radiatoren Tulipa en Viola krijgen nieuwe handdoekdragers: een vlakke beugel met subtiel afgeronde hoeken met achterliggende bevestigingen – in chroom, wit of zwart. Daarnaast zijn er nieuwe insteekbeugels in chroom, wit en zwart voor de radiatoren Beams (Mono), Bryce (Mono) en een versie voor ONI.

Assymetrie 

Als marktleider in badkamerradiatoren verrast Vasco met doordachte designs. En dat geldt ook voor nieuwkomer Aster HF-S in het assortiment. Met zijn asymmetrische vormgeving en vlakke verwarmingsbuizen oogt deze designradiator erg strak. Tegelijk is hij bijzonder functioneel met een open zijde om je handdoek in te schuiven.

Vasco lanceert Aster HF-S in twee versies, hydraulisch en elektrisch, in een linkse of rechtse uitvoering. Standaard is de badkamerradiator wit, maar je kan hem in elke kleur van de Vasco-waaier bestellen. Ook de wandbevestiging krijgt dezelfde kleur als de radiator, voor een strak geheel. Vasco tekende de collectoren lichtjes uit elkaar waardoor de ventielset met het afdekkapje kan worden gebruikt voor een subtiele afwerking.

retrolook in een divers kleurenpalet

Met een hoge warmteafgifte brengen de Ritmo-kolomradiatoren van Vasco zelf grote ruimtes in een mum van tijd op de gewenste temperatuur. Ook zijn ze, dankzij hun groot verwarmingsoppervlak, uitermate geschikt voor lagetemperatuurverwarming.

Deze karakteristieke designradiatoren met retrolook komen optimaal tot hun recht in hoge en open interieurs, van klassieke herenhuizen tot moderne industriële lofts. Ze zijn in tal van uitvoeringen beschikbaar: in horizontale of verticale variant en in 2, 3 of 4 kolommen. Vasco breidde het kleurenpalet voor Ritmo – dat tot voor kort alleen uit wit en zwart bestond – gevoelig uit met meerdere trendy tinten, zoals Pink, Gold, Creamy White, Metallic Grey, Forest Green of Orange-Brown.

Bron: Vasco
Deel dit artikel:
Onze partners