Vasco zet in op duurzaam binnenklimaat tijdens BATIBOUW

Vasco, producent van radiatoren, vloerverwarming en ventilatieoplossingen, trekt dit jaar op BATIBOUW alle registers open. Het bedrijf uit Dilsen profileert zich als een totaalaanbieder voor een energie-efficiënt, duurzaam, gezond en aangenaam binnenklimaat. Wie op de Vasco stand langsgaat, ontdekt een hele reeks aan nieuwkomers, van elektrische radiatoren tot een compacte ventilatie-unit.

Een aangenaam binnenklimaat is in elke woning uiterst belangrijk. Niet alleen voor onze gezondheid en comfort, maar ook om te voldoen aan de steeds strengere regelgevingen. Dat weet ook Vasco Group uit Dilsen. De producent staat dit jaar op BATIBOUW om een totaaloplossing aan te bieden in verwarming en ventilatie aan bouwers en verbouwers. Op de beurs zijn er in elk van de Vasco-domeinen een hele reeks innovaties te ontdekken. Hierbij speelt het bedrijf eveneens in op digitalisatie om klanten naast te informeren ook te inspireren.

Technologisch hoogstandje

Maar wat kunnen we concreet verwachten van Vasco tijdens BATIBOUW? Wel, eerst en vooral blijkt elektrisch verwarmen terug van weggeweest. Dat als efficiënte bijverwarming of zelfs als hoofdverwarming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Niva, een strakke en minimalistische designradiator. Vasco ontwikkelde voor de Niva een geïntegreerde ‘RF-regeling’. De manuele bediening ervan gebeurt aan de zijkant van de radiator en is via radio-frequentie draadloos verbonden met de bijgeleverde thermostaat. De toegepaste warmte-technologie en de afwezigheid van vloeistof zorgen bovendien voor een snelle reactietijd.

Verder zet Vasco in op digitale tools. De Vasco Climate Control is zo’n technologisch hoogstandje. Met de app ken je radiatoren, ventilatie en vloerverwarming eenvoudig bedienen. Dankzij de E-Volve Wifi stuurt de Vasco app voortaan ook elektrische radiatoren aan via jouw wifi-netwerk thuis. De module heeft een compact, strak design en kan eenvoudig op de wand gemonteerd en elektrisch aangesloten worden. De module communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die je in dezelfde ruimte plaatst. E-Volve Wifi is beschikbaar vanaf voorjaar 2020 voor de elektrische badkamerradiatoren Iris, Agave, Aster, Carré Bad, Zana Bad, Viola en Niva.

Trendkleuren

Tot slot doet Vasco de nieuwe trendkleuren uit de doeken. Waar de voorbije 2-3 jaar aardekleuren en mat zwart het goed deden, staan vandaag goud, brons en zilver in de kijker. Zo zullen de Vasco-radiatoren voortaan in zes bijko­mende tinten verkrijgbaar zijn: pink, silver, pearl beige, gold, curry en bronze. Het zijn stuk voor stuk tonen die Vasco als ‘nobele kleuren’ omschrijft, met de namen van hoogwaardige edelmetalen.

Wie nieuwgierig is naar de beursstanden van Vasco, kan terecht op BATIBOUW vanaf 29 februari in Brussels Expo.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage