Vectorworks 2016 nu beschikbaar in de Benelux

De Nederlandstalige en Franstalige versies van de nieuwste release van Vectorworks zijn nu beschikbaar. Vectorworks 2016 bevat meer dan 100 updates en nieuwe features voor meer ontwerpplezier in architectuur, interieur, tuin en landschap en entertainment. 

De nieuwste release van de populaire CAD/BIM-software Vectorworks introduceert opwindende, nieuwe mogelijkheden om het ontwerproces te optimaliseren. Van Teamwerk, waarmee je met verschillende ontwerpers tegelijk aan één Vectorworks-bestand kan werken, over de ondersteuning voorpuntenwolken, tot de Subdivision Modeling-gereedschappen die gebaseerd zijn op de ontwerptechnieken van Pixar Animation Studios: dankzij Vectorworks 2016 wordt het makkelijker dan ooit om de wereld naar je hand te zetten.

 

Energos

Een andere langverwachte nieuwigheid is Energos. Deze tool is gebaseerd op de Passiefhuis-berekeningsmethode en biedt een dynamische en intelligente meting van de energieprestaties van een project tijdens het ontwerpproces. Dankzij makkelijk leesbare kleurbalken weet de ontwerper snel waar wijzigingen in het model noodzakelijk zijn, en welke impact die veranderingen zullen hebben. In de Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2016 is Energos bovendien volledig aangepast aan de normen en gebruiken in de Benelux-markt.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage