Veilige en steriele omgeving met Rockfon® CleanSpace™

Voldoe aan de toegenomen eisen voor sanitaire en hygiënische omgevingen met Rockfon CleanSpace, met behoud van akoestische en esthetische kwaliteiten.

Met zes decennia ervaring, bieden de steenwol plafond- en wandoplossingen van Rockfon een optimale akoestiek die bijdraagt aan stille, gezonde ruimtes waar mensen zich kunnen concentreren, beter herstellen na ziekte en zich gezonder en gelukkiger voelen.

zorgvuldige materiaalkeuze

Met het toegenomen belang van hygiëne en desinfectie in de afgelopen jaren, is het belangrijker dan ooit om zorgvuldige keuzes te maken voor de materialen waar we aan blootgesteld worden. In een wereld waar we gezamenlijk gebruik maken van ruimtes en dichter op elkaar leven, voelen mensen zich prettiger in interieurs die ontworpen zijn met oog voor de gezondheid en het welzijn van de gebruiker.

Rockfon helpt je om een veilige en steriele omgeving te creëren met de introductie van het Rockfon CleanSpace assortiment, bestaande uit plafondplaten die ontwikkeld zijn om ruimtes zo goed mogelijk te kunnen reinigen. De hele productlijn biedt een uitstekende balans tussen akoestisch comfort, reinigbaarheid en weerstand tegen vocht en bacteriën, waardoor je zeker weet dat aan gezondheids- en hygiënenormen wordt voldaan.

overzichtelijk assortiment

“Met CleanSpace wilden we een overzichtelijk assortiment ontwikkelen van akoestische plafondpanelen die speciaal ontworpen zijn voor omgevingen waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Er zijn zoveel reinigbare tegels te krijgen dat het moeilijk kan zijn om te bepalen welke producten passen bij verschillende vereisten op het gebied van reiniging. Met de introductie van ons CleanSpace assortiment, willen we het onze klanten makkelijker maken om de juiste keuze te maken op basis van de gewenste reinigingsmethode voor hun hygiënische ruimtes. Daarnaast heeft de Covid-19 pandemie een grotere behoefte gecreëerd aan het desinfecteren van ruimtes, waardoor we onze plafondpanelen nu ook hebben laten testen op verschillende desinfectiemethoden, zoals UVC en Ozon”, zegt Megan Thorn, Productmanager bij Rockfon.

Het CleanSpace assortiment bestaat uit vier typen akoestische plafondpanelen die geschikt zijn voor diverse omgevingen met verschillende vereisten op het gebied van hygiëne: Rockfon CleanSpace Essential, CleanSpace Pro, CleanSpace Pure en CleanSpace Block. Zo vind je altijd een oplossing die past bij jouw ruimte. De producten zijn Cradle to Cradle gecertificeerd (m.u.v. Rockfon CleanSpace Block).

Ontdek het complete assortiment hier.

Bron: Rockfon

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage