Veiligheidsgevoel dankzij ThermoSafe-voordeur

Om je huis extra te beveiligen tegen woninginbraken introduceert Hörmann ThermoSafe op Batibouw. ThermoSafe is een voordeur die het huis beschermt tegen de zwaarste inbraakpogingen.

Om goed beschermt te zijn raadt de politie veiligheidsklasse RC2 aan, wat betekent dat een aluminium voordeur de woning beschermt tegen ervaren criminelen die vijf minuten proberen de deur open te krijgen. Hörmann wil 100% veiligheid garanderen en biedt de ThermoSafe standaard aan met veiligheidsklasse RC3.

Hörmann geeft een veiligheidsgarantie van tien jaar aan al zijn kanten. Als er toch ingebroken wordt via de ThermoSafe-voordeur dan krijgt de klant een nieuwe voordeur of 3000 euro terugbetaald als de verzekering de schade dekt.

 

Warmte-isolatie

De voordeur werkt energiebesparend dankzij het 73 mm dikke deurblad. Door het thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel biedt hij een goede warmte-isolatie en heeft een U-waarde tot ca. 0,87W/(m²·K). De veiligheidselementen en isolerende elementen zijn helemaal weggewerkt. De ThermoSafe is beschikbaar in meer dan 70 deurmotieven en 18 kleuren of RAL naar keuze.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage