Verrijdbaar tuinhuis Meister in Rotterdam

Voor onze reeks Inspirerende tuinhuisjes en poolhouses bezoeken we ditmaal Rotterdam. De opdrachtgevers voor dit ontwerp zijn mensen die zo veel mogelijk plezier willen hebben van een kleine volkstuin. In de winter of als het regent beschikken ze het liefst over een warm en beschut huisje, ‘s Zomers hebben ze liever helemaal geen huisje om zo optimaal van de tuin te kunnen genieten. Dit is zo’n huis.
De opdrachtgevers voor dit ontwerp zijn mensen die zo veel mogelijk plezier willen hebben van een kleine volkstuin. In de winter of als het regent beschikken ze het liefst over een warm en beschut huisje, ‘s zomers hebben ze liever helemaal geen huisje om zo optimaal van de tuin te kunnen genieten. Dit is zo’n huis.


    


Het tuinhuis bestaat uit drie losse delen van ieder twee bij drie meter, groot genoeg voor een comfortabele zitplek, tweepersoonsbed of kookgelegenheid. Twee delen zijn verrijdbaar en één deel staat vast.

In het vaste deel bevindt zich de keuken. De twee verrijdbare delen kunnen in willekeurige configuraties worden geplaatst, waardoor de tuin telkens op een volledig andere manier kan worden beleefd. Bijvoorbeeld door er een grote veranda van te maken die aan de voor- en achterkant optimaal contact heeft met de tuin, of door drie losse plekken te creëren voor als er vrienden komen logeren.


        

Het tuinhuis is te bestellen via Galerie Vivid in Rotterdam.

Foto's: Jacqueline Schellingerhout, Ximena DavalosDeel dit artikel:
Onze partners