Vescom onthult nieuwe dessins in zijden wandbekleding voor natuurlijke luxe

Vescom breidt zijn assortiment uit met tien nieuwe dessins in zijden wandbekleding, die de tijdloze elegantie van zijde combineren met hedendaagse designvereisten. Zijde, bekend om haar weelderige textuur en rijke geschiedenis, blijft een symbool van luxe en verfijning in hoogwaardige interieurs.

De nieuwe collectie benadrukt Vescom's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, waarbij zijde niet alleen dient als een luxe element maar ook als een natuurlijke grondstof die ons dichter bij de natuur brengt. Deze wandbekledingen zijn ideaal voor toepassingen in eersteklas hotels, luxe residenties en exclusieve boetieks, waar ze een synergie creëren met andere natuurlijke elementen zoals marmer en steen.

Diversiteit en ambacht in elk ontwerp

De collectie toont de veelzijdigheid van zijde door verschillende weeftechnieken en kleurnuances die de unieke eigenschappen van het materiaal benadrukken. elk dessin, van de ruwe charme van Chandra en Madhura tot de subtiele glans van Ravi, brengt een eigen verhaal en esthetiek die aansluit bij diverse designfilosofieën. Extra aandacht is er voor motieven die de connectie met de natuur versterken zoals Bohdi met zijn spirituele symboliek, Dipti met patronen die de contouren van bergketens echoën en Khilana dat bloesems toont in artistieke expressies.

Geavanceerde druktechnieken voor een dynamisch effect

Vescom gebruikt geavanceerde druktechnieken om een verscheidenheid aan effecten te bereiken, van driedimensionaliteit tot subtiele metallic glanzen, waardoor elk ontwerp een uniek karakter krijgt. Deze technieken versterken de tactiele en visuele ervaring van de wandbekleding waardoor elk interieurproject een persoonlijke en exclusieve uitstraling krijgt.

Een rijk kleurenpalet dat de natuur weerspiegelt

Met een spectrum van 111 kleuren, van edelmetalen tot zachte pasteltinten en aardse tonen, biedt de collectie een rijk palet dat de natuurlijke schoonheid van zijde versterkt en elke ruimte een gevoel van verfijnde luxe bezorgt.

Ontdek de nieuwe zijden wandbekledingen van vescom

Beleef de nieuwe dessins zelf en zie hoe Vescom's zijden wandbekledingen de grenzen van design en natuurlijke luxe verleggen. Perfect voor het creëren van een omgeving waar luxe en comfort naadloos samengaan.

Bron: Vescom
Deel dit artikel:
Onze partners