Villeroy & Boch toont nieuwigheden op ISH

Van 14 tot en met 18 maart 2017 presenteert  Villeroy & Boch  op de ISH in Frankfurt, 's werelds grootste vakbeurs, innovaties in het premiumsegment, innovaties op het gebied van materialen voor de populaire series, maar ook intelligente diensten en concepten volledig afgestemd op de specifieke wensen van zijn commerciële partners uit de handels- en ambachtssector. 

Bij stand A01, hal 2, kunnen professionals een scala aan interessante innovaties ontdekken die helpen bij het ontwikkelen van slimme oplossingen, en zijn ook de laatste trends op gebied van badkamers en publieke sanitaire voorzieningen te zien.

 

TitanCeram

Het jaar 2017 staat voor Villeroy & Boch in het teken van het ‘premiumsegment’. De materiaalinnovatie TitanCeram maakt indrukwekkende delicate designs mogelijk: de meest verfijnde vormen, met extreem dunne wanden en haarscherpe randen die met traditioneel keramiek nooit kunnen worden bereikt. De nieuwe collecties badkamers, ontworpen in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers, worden met de TitanCeram-wastafels geëxposeerd. Daarnaast wordt de TitanCeram-versie van de bestverkochte Memento-wastafel onthuld: een versie waarbij de verfijnde en strakke stijl van de Memento nog beter tot zijn recht komt.

 

Altijd meer mogelijkheden

Het accent ligt eveneens op douchevloeroplossingen in de materialen acryl, Quaryl® en keramiek. Villeroy & Boch presenteert de innovatieve douchevloer Infinity die individueel en op maat aan vrijwel elke ruimtelijke situatie kan worden aangepast, en de innovatieve ViPrint-douchevloeren, die naadloos aansluiten op de badkamervloer en die nieuwe perspectieven bieden op gebied van ontwerp.

De ontwerpers en architecten hebben niet stilgezeten met de nieuwe systeemcollecties Architectura en O.novo die zijn aangevuld met nieuwe producten voor talloze inrichtingsmogelijkheden. ViConnect biedt een groot scala aan installatiesystemen, waaronder systemen voor urinoirs, wastafels, bidetten en wc-bedieningsplaten.

 

Training en seminars voor professionals

Commerciële partners uit de handels- en ambachtssector wensen complete diensten en digitale tools. De nieuwe trainingsgidsen herzien door de Villeroy & Boch Global Academy bieden aan alle professionele partners van Villeroy & Boch zorgvuldig ontwikkelde seminars en trainingen om aan hun wensen tegemoet te komen.

Het ontwerp van de beursstand van Villeroy & Boch is ontwikkeld in samenwerking met ontwerper Gesa Hansen. Zij heeft in 2016 consumenten en professionals weten te verleiden met haar harmonische kleurenconcept voor de hoogwaardige wastafeleditie Artis en een selectie baden.

Bron: Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage