Visualiseer je vloer met de MEISTER Interior Designer

De Interior Designer van MEISTER is een waardevolle tool voor het visualiseren van een vloer in een woning. Veel klanten zijn onzeker over hoe een vloer eruitziet in een bepaalde ruimte. Zal hier een donkere tint of juist een lichtere kleur beter staan? En hoe zit het met het formaat: lange planken of misschien liever tegels? En hoe harmonieert de vloer met de zitbank? Met de Interior Designer krijg je eenvoudig antwoord op al deze vragen. Upload gewoon een foto van uw woning, selecteer de gewenste vloer, en klaar is Kees!

Unieke verlanglijstfunctie

De verlanglijsten van MEISTER zijn uitgerust met een speciale functie die bijzonder nuttig is en uniek in de markt. Hiermee kunnen online en offline adviezen perfect versmelten. De verlanglijst waarop favoriete vloeren verzameld kunnen worden, is voorzien van een unieke code. Deze code kan per e-mail worden verstuurd, zodat de verlanglijst ook op een andere computer eenvoudig kan worden geopend. Daarnaast kan de verlanglijst als pdf-bestand gedownload en afgedrukt worden. De code kan op www.meister.com handmatig worden ingevoerd of via een QR-code worden geopend.

Online advies voortzetten bij de vakhandel

Vakdealers kunnen hun klanten advies geven over de vloeren die zij online al hebben bekeken. Dit werkt ook omgekeerd. Klanten ontvangen na het adviesgesprek per e-mail een verlanglijst met daarop de besproken vloeren, zodat ze deze thuis eenvoudig kunnen openen. Vanuit de verlanglijst kunnen de geselecteerde vloeren ook weer met de Interior Designer digitaal in de eigen ruimte worden bekeken.

Bron: MEISTER
Deel dit artikel:
Onze partners