VK opent kantoor in Brussel voor ontwerpactiviteiten in de Healthcare-sector

Op 1 oktober opende VK een vestiging in Brussel om zijn Healthcare-klanten in de regio en het buitenland nog beter te kunnen bedienen. Architect Kenneth Groosman zal de leiding nemen over dit team.

Op 1 oktober opende VK een vestiging in Brussel om zijn Healthcare-klanten in de regio en het buitenland nog beter te kunnen bedienen. Het team neemt zijn intrek in het VK-gebouw aan de Clémenceaulaan in Anderlecht, vlakbij het Zuidstation. Architect Kenneth Groosman zal de leiding nemen over dit team.

Door de snelle expansie van zijn activiteiten in de ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en centra voor geestelijke gezondheidszorg, de nationale spreiding van de projecten én de sterke internationale groei, zag VK zich genoodzaakt op zoek te gaan naar een centraal gelegen uitvalsbasis.

AZ Sint-Maarten in Mechelen

 

Binnen de Healthcare-markt biedt VK een totaalpakket onder één dak: van masterplanning, over programmatie, architectuur, engineering en interieur tot landscaping en infrastructuur. VK heeft een indrukwekkend Healthcare-portfolio opgebouwd en kan onder andere volgende instellingen tot zijn klanten rekenen: OLV Aalst, AZ Sint-Jan Brugge, UZ Brussel, Hôpital Erasme Brussel, CHU Liège, AZ Sint-Maarten Mechelen, Militair Hospitaal Neder-over-Heembeek en het Heilig-Hart Roeselare.

Deel dit artikel:
Onze partners