VOLA stelt elektronische zeepverdeler en handenvrije toiletspoeling voor

VOLA introduceert twee nieuwe producten in het Round Series-gamma: een ingebouwde elektronische zeepverdeler en een ingebouwde elektronische spoelknop voor toilet. Deze nieuwe producten werden net als de vorige Round Series producten ontworpen door Aarhus Arkitekterne.
VOLA introduceert twee nieuwe producten in het Round Series-gamma: een ingebouwde elektronische zeepverdeler en een ingebouwde elektronische spoelknop voor toilet. Deze nieuwe producten werden net als de vorige Round Series producten ontworpen door Aarhus Arkitekterne.
In een publieke sanitaire ruimte staan vaak eenvoud en hygiëne centraal. Net als de andere elementen van de Round Series, kunnen de elektronische zeepverdeler en toiletspoeling naadloos in de muur worden ingewerkt. De handenvrije bediening van deze producten zorgt dan weer voor een hygiënisch gevoel en een comfortabel gebruiksgemak.

De Round Series voor badkamer en toiletruimte omvat reeds een ingebouwde afvalemmer en een ingebouwde tissuehouder. De elektronische zeepverdeler heeft, net als het ingebouwde elektronische kraanwerk van VOLA en de elektronische toiletspoeling, de buitenste ring als kern van het ontwerp. Ook in de nieuwe ontwerpen wordt de uniformiteit van VOLA bewaakt om de continuïteit te garanderen.
Het modulaire concept laat de gebruiker toe keuzes te maken die de persoonlijke wensen het best dienen wat betreft afwerking, kleur en details om zo een tot een luxueus en samenhangend resultaat te komen.
De elektronische zeepverdeler is ontworpen uitgaande van het herkenbare, ronde VOLA design. De zichtbare ring is beschikbaar in de drie basisuitvoeringen chroom, geborsteld chroom en geborsteld roestvast staal, alsook in 14 verschillende kleuren. De binnenkant van de elektronische zeepverdeler is beschikbaar in zwart of wit. Dit product bestaat in twee versies: met vloeibare zeep of met schuim. Een lampje geeft aan wanneer de zeepvoorraad bijna op is.

De elektronische toiletspoeling is, net zoals de elektronische zeepverdeler, elegant en naadloos ingewerkt in de muur. Twee sensoren worden naast elkaar gemonteerd. één voor een volledige spoeling en één voor een kleine spoeling, aangeduid op de knop. Er bestaat ook de enkelvoudige, volledige spoeling in elektronische versie. Net als de andere Round Series producten, komt ook de elektronische toiletspoeling in de afwerkingen chroom, geborsteld chroom en geborsteld roestvast staal en in de 14 gekleurde afwerkingen.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage